Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Професиите, за които мечтаят жените

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Световно изследване показа, че три работни места са в категорията „най-желани“ за милиони жени.

Стилистка на холивудска звезда
Ясно защо – хем си сред богатите и известните, хем виждаш най-големите марки и се обличаш с тях ежедневно. Макар че работата изглежда невероятно, тя има и своята лоша страна – никога не знаеш кога ще е следващият ангажимент, а и скъпите дрехи и аксесоари понякога изчезват за твоя сметка.
 
Ваканционен изследовател
Работата на тези клети хора е да почиват ежегодно – нещо, за което другите само мечтаят. Обикновено наемани от големите туроператори, те посещават хотели и курорти, а после описват впечатленията си. Работата ти дава възможност да посещаваш невероятни места по света, но проблемът е, че рядко спиш в собственото си легло и не можеш да направиш и една сериозна връзка.

Промоутър на концерти
В тази работа не съществува думата „скучно“, а промоутърът отговаря за всички детайли по организирането на един концерт. Очевидните предимства са това, че присъстваш на живо на големи събития и си на “ти” с всички топмузиканти, но работата не е само мед и масло: често се налага да работиш по 18 часа дневно, а и заплатата зависи от това дали ще има достатъчно концерти.

„Шефът ми май разбра, че съм била на интервю за нова работа и стана много конфузно.“
Неприятно. И сега какво? Зависи. Налага се да действаш бързо – ако си отишла в момент на любопитство на интервю, би могла да обясниш например, че си доволна от работата си и не възнамеряваш да се местиш, но са те поканили на интервю и си искала да разбереш какво ти предлагат. Ако обаче отчаяно искаш да се преместиш, подобно разкритие винаги ти скъсва нервите, защото не е приятно в очите на шефа да изглеждаш като следващия беглец. Затова имаш два варианта – или да си признаеш, че наистина си търсиш друга работа, посочвайки реалните проблеми, които са те довели до това решение (може пък  и нещата изведнъж да се променят), или просто се прави че нищо не се е случило.

СЛЕД УИКЕНДА ИЛИ ОФИЦИАЛНИ ПРАЗНИЦИ АКТУАЛНОТО СЪСТОЯНИЕ ПО ДЕБИТНАТА ТИ КАРТА СЕ ВИЖДА ЕДВА В КЪСНИЯ СЛЕДОБЕД.


Виж ощеНово в Cosmo