Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Ново начало

Cosmo
 

Оценка: (3/5)

На 30 години съм и вече ми е омръзнало от работата ми. Добър професионалист съм, но искам да се занимавам с нещо различно. Чудя се обаче дали не е вече късно да се захващам от начало в нова област?

Cosmo: Сигурно ще ти прозвучи банално, но е истина - никога не е късно, ако знаеш какво искаш.
Има хора, които, поради своята повърхностност и непостоянство непрекъснато търсят промяна - на работа, професия, партньори. Оправдават се, че не изпитват удовлетвореност, но всъщност така маскират неспособността си да полагат градивни усилия, да изграждат, да постигат резултати. Но ти си млада. Би било жалко да не опиташ! На твоята възраст човек все още си търси мястото и експериментира, особено днес, когато има толкова възможности и предизвикателства. След като не се чувстваш комфортно, направи анализ на ситуацията. Опитай да откриеш всички причини за това. Отговори си на въпросите: Как си избра професията и настоящата работа? Какво те привлече в нея? Как премина времето, през което се занимаваш с това? Откога се чувстваш отегчена? С какво го свързваш? Какво привлича интересите ти? Какво обичаш да правиш? С какво би искала да се занимаваш? Как ще го постигнеш? Можеш сама да допълниш списъка от въпроси. Ако отговориш честно пред самата себе си, със сигурност ще откриеш това, от което се нуждаеш.

Виж ощеНово в Cosmo