Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Най-честите грешки на интервю за работа

Деница Колева
 

Оценка: (0/5)

Ако ти предстои да сменяш попрището, прочети внимателно тази статия, за да прескочиш успешно капаните, които понякога сама си поставяш по пътя към успеха.

Най-честите грешки на интервю за работа
© Трябва да си подготвена, отзивчива, премерена, да имаш реална представа за себе и да говориш конкретно. (Shutterstock)

Искаш нова работа? Тогава се подготви предварително за това, което те очаква. Неизбежната стъпка е да минеш през интервю, на което да покажеш колко ценен кадър си за бъдещия си шеф. Ние не се съмняваме, че си точно това – същинска находка, за която всеки работодател може само да мечтае. Остава само да убедиш и него, че е така. Затова сме тук – да ти помогнем да се ориентираш по-добре какво ти предстои, когато се изправиш очи в очи с хората от фирмата и да успееш да се представиш в най-добрата си светлина без излишни гафове.

Специално за твое улеснение събрахме мненията и препоръките на експерти по човешки ресурси от различни области. Те ще ти разкрият най-честите грешки, които кандидат-служителите допускат по време на интервюто. Разбира се, всяка позиция и всяка сфера на дейност има своите специфики. Но в общи линии работата си е работа и златните правила в нея се покриват навсякъде. Ти само чети внимателно и си води бележки.


Виж ощеНово в Cosmo