Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Успешният мениджър по продажби

 

Оценка: (0/5)

 

EVS Translations организира ексклузивен семинар-обучение в сферата на изкуството на професионалното изкушаване.

 

Жените владеят до съвършенство изкуството да изкушават в своето ежедневие.


Но дали този природен талант е достатъчен, за да ги превърне в добри мениджъри по продажби?
Мъжете или жените са по-добри професионални изкусители?
Успешният мениджър по продажби е изкусен професионален съблазнител.

Успешният мениджър по продажби

Да. Продаването е изкушение – то е изкуството на убеждаване на клиентите, че това, което се предлага, е най-доброто за тях. То е изкуството на позитивното убеждаване на клиентите да вземат конкретно решение, което е взаимноизгодно и за двете страни.
Погледнато от тази му страна, в своето ежедневие жените постоянно усъвършенстват своите умения за позитивно убеждаване в своето общуване с родители, партньор, деца и приятели.
Силната интуиция и развито чувство за хармония помагат на жените да разбират нуждите на околните и да търсят най-правилния начин за тяхното задоволяване, като същевременно го комбинират със собствените си интереси.


Добрият мениджър по продажби комбинира задълбочено познание за продукта, който предлага, разбиране на целевия пазар в детайли и на основно място притежава силна интуиция и талант да убеждава, с които да събере двама партньори заедно.
Ние, жените можем всичко това, прилагаме тези методи ежедневно, без дори да го осъзнаваме.
Но разбира се, тези ни таланти не ни гарантират, че ще се превърнем в успешни мениджъри по продажби.

Дали силно развитата женска интуиция е по-важна от мъжката способност за сухо анализиране на числата и фактите, дали привичната за мъжете способност да свеждат събитията до статистически данни е по-ценна от женския стремеж за психологичен анализ?
Отговорът не е еднозначен, успешният мениджър по продажби е успешен не заради пола си, а заради съвкупността от уменията си.
Успешният мениджър по продажби не реализира продажби и не гони цифри на всяка цена, а приоритетно се стреми да създава дългосрочни и ефективни бизнес взаимоотношения. Ние жените сме на непрестанен поход да градим, обгрижваме и изграждаме силни връзки. Но дали сме по-успешни от мъжете когато става дума за професионалните ни умения да продаваме ефективно?

Професионалното изкушаване, макар и следващо в основи правилата на играта на изкушаване, в контекста на ежедневието изисква множество допълнителни качества и умения.
И така, дами,  нека да усъвършенстваме уменията си да изкушаваме и да се превърнем в професионални изкусителки, и буквално и метафорично!

Можете ли да общувате ефективно на английски език?
Искате ли да вложите таланта си в кариера в международния бизнес?


Ако отговорът е Да,  EVS Translations организира ексклузивен семинар-обучение в сферата на изкуството на професионалното изкушаване. По време на семинара ще Ви бъде предоставено експертно обучение в  изкуството на позитивното убеждаване.  Това, което ще научите, ще има добавена стойност не само за професионалния Ви живот, но и за  ежедневното Ви общуване с хората около Вас.  
Семинарът ще бъде проведен от г-н Едуард Вик, главен изпълнителен директор на EVS Translations: "Един успешен мениджър по продажбите трябва да има вродено умение да общува и да изгражда връзки, но този талант може да бъде доразвит и обогатен, докато се стигне момент, в който може да се постига максимално въздействие във всякаква бизнес ситуация."

Три от читателките на Cosmopolitan ще получат възможност за безплатно участие на семинара.  Което ще им гарантира спестени 900 лева, които могат да вложат в някои от предложенията на Cosmopolitan за трендинг изкусителни дрешки.
Изпратете кратко резюме, в рамките на 150 думи, на Вашето мнение дали мъжете или жените са по-добри мениджъри по продажби, на емайл: bg-hr@evs-translations.com (краен срок: 11ти Октомври 2013).
Или попълнете въпросника Are you a good sales person?, който ще намерите на Фейсбук страницата на EVS Translations България:   https://www.facebook.com/EVSTranslationsBulgaria.


Ново в Cosmo