Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Мобилен етикет

Cosmo
 

Оценка: (0/5)

Забавните мелодии и рингтонове може да са страхотни за уикенда, но в работна среда Nokia Tune може би си остава най-безпроблемният звън. Виж какво е позволено и какво – не в новия GSM етикет.

Мобилен етикет
Мобилен етикет

Намали звука.
Няма нужда да звъниш като предвестник на Апокалипсиса, особено ако в офиса ти се работи на по-тихо. Вибриращата функция дори понякога е за предпочитане, най-вече ако колегите ти са нервни.

В офиса ползвай обикновени мелодии.
“Ваше величество, търсят ви”, казва смирено телефонът, или пък прогърмява любимата ти песен на Rolling Stones. Само че... нещата, които са забавни за приятелите ти, невинаги са подходящи за работната среда. Съобрази се с това, ако искаш да не те нарочат за празноглавка.

Говори спокойно.
Когато разговорите ти са лични, най-добре да ги провеждаш навън, така че да не пречиш на колегите ти да си вършат работата. Те ще оценят това, че не са длъжни да слушат любовните ти истории, дори да те обичат.

Изключи мобилния си на оперативките.
Дори когато е на вибрация, няма начин да не се изкушиш да видиш кой те търси, пък и се чува, когато един телефон мърда. Затова или го изключи изобщо, или ако държиш да знаеш кой те е търсил през това време, спри изцяло звука. Помни, че има моменти, в които е наистина неудачно да говориш по телефона.

ФАКТ
29%
ОТ ХОРАТА СЕ ДРАЗНЯТ ОТ НЕПРЕКЪСНАТИТЕ РАЗГОВОРИ ПО МОБИЛНИТЕ ТЕЛЕФОНИ В ОФИСИТЕ ИМ.


Виж ощеНово в Cosmo