Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да се оплачеш от колега

 

Оценка: (0/5)

Как да се оплачеш от колега
Как да се оплачеш от колега © Има и по-зрели начини да решиш проблем с колега. (Shutterstock.com)


Имаш пълното право да работиш на място, което те кара да се чувстваш щастлива. Така че, ако някой дразнител ти скапва настроението, отвори си устата!1. Дай шанс на дразнителя да се промени,
преди да включиш още някого в спора ви. Тоест, ако имаш проблем с някого, първо се опитай да го решиш с него под формата на дискусия, без да бързаш да се конфронтираш.


2. Потърси грешките у себе си – ти може също да дразниш колегата си. Изслушай какво има да ти каже и бъди честна със себе си, в случай че и ти имаш вина.


3. Води си подробни записки на всичко, което се случва. Това може да ти помогне, ако се наложи да намесиш и прекия си началник.


4. Обсъждай казуса само с хора, които могат да помогнат. Ако обсъждаш проблема с когото ти падне в офиса, само ще усложниш така или иначе сложната ситуация.


5. Запознай се с процедурите на компанията. Открий кой е първият човек, към когото трябва да се обърнеш. Когато отиваш при правилния човек, ще разплетеш ситуацията по-лесно.


Виж ощеНово в Cosmo