Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да предизвикаш шефа си

Росица Шишкова
 

Оценка: (5/5)

Имаш проблем в офиса и не знаеш как най-правилно да го дискутираш с шефа си? Ние ще ти кажем.

Как да предизвикаш шефа си
Как да предизвикаш шефа си

1. Важно е да говориш с него/нея, ако не си щастлива. Повечето добри началници се интересуват от твоето благополучие и ще бъдат доволни да ти помогнат. Ако шефът/шефката ти е от тях, ще се отнесе честно с проблема ти, затова си струва да го/я помолиш за помощ.

2. Ако чувстваш, че не те третират честно, придържай се към фактите, запази спокойствие и се въздържай от емоционалните изблици по време на срещата.

3. Внимавай и не обсъждай проблеми с шефа/шефката си, освен ако не се налага. Опитай се да говориш с него/нея само за важни неща и ще проявява повече интерес, защото не се обръщаш към него/нея за всяка дреболия, която ти мине през акъла.

4. Ако шефът/шефката ти е неприближим/а или ти е неудобно да говориш с него/нея, не се страхувай да говориш с някой по-висшестоящ или просто се насочи към независим от шефа ти човек, като например някой от отдел Човешки ресурси.


Виж ощеНово в Cosmo