Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Хванати на тясно!

 

Оценка: (5/5)

Не смесвай работата и удоволствието, нали? Тези служители са изпуснали този ценен урок. Това срамно инфо дойде директно от отдел Човешки ресурси ;-).

Хванати на тясно!

Кухненско натискане

„Наех една сервитьорка и две седмици по-късно прочетох e-mail от нея до управителя, в който му благодареше за „приятното изкарване в кухнята“ и беше добавила, че по време на следващата си смяна няма намерение да носи бельо. Едва ли си е давала сметка, че чета мейлите на управителя, защото той получава много CV-та на кандидати за работа. Казах на собственика на веригата, който веднага уволни и двамата“.

Съветът, който тези служители са пропуснали: никога не използвай служебния си мейл за твърде лична кореспонденция. Мениджърът Човешки ресурси има пълното право да преглежда съдържанието на служебната поща. 


Виж ощеНово в Cosmo