Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Балансирай между работата и удоволствията

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Балансирай между работата и удоволствията
Балансирай между работата и удоволствията
Ежедневието ти е все по-напрегнато напоследък, нали? Предлагаме ти лесни стратегии, за да намериш златната среда.

1. Определи ритъма си.
Успешната кариера не трябва да е на всяка цена и за сметка на всичко останало в живота ти. Ако си наясно как да балансираш между двете, няма да ти се налага да избираш едното вместо другото. За да успяваш и в двете, трябва да си изработиш стратегия, съобразена с личния ти ритъм. Начинът, по който разпределяш времето си е от съществена важност за успехите или провалите ти като цяло.

2. Записвай си.
Направи си специален бележник, в който да записваш задачите си. може и да ти звучи несериозно, но има невероятен ефект. А като свикнеш веднъж с него, след това вече ще е неразделна част от ежедневието ти. календарът ще ти помага по-лесно да се справяш с крайните срокове за различните проекти, по които работиш. Като си наясно с цялостната картинка, ще можеш да вмъкваш и личните си занимания по-лесно - часове за фитнес, срещи с приятели и т.н.

3. Разбери кои са приоритетите ти.
Подреждай задачите си по важност, спрямо различните аспекти в живота си. Това ще ти помогне да не проваляш важни уговорки поради липса на време или да пропускаш да претупваш важен проект. Всяка успешна мацка трябва да знае как да се съсредоточи върху нещата, които са важни за нея.


Виж ощеНово в Cosmo