Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

3 задължителни професионални качества

Росица Шишкова
 

Оценка: (0/5)

Ето над какво да поработиш, за да успееш във всяка сфера.

3 задължителни професионални качества
3 задължителни професионални качества © Тя получи повишение и има страхотна рокля, на която да благодари. (Shutterstock.com)

Ентусиазъм

Има дни, когато е много трудно да намериш каквато и да била мотивация за работа, но ако успееш да вземеш решението да останеш позитивна независимо от всичко и да си с нагласата, че чашата е наполовина пълна, повече няма да погледнеш назад. Положи основите на новата си служебна стратегия, като си обещаеш да бъдеш активен участник в нов проект. Атакувай задачите си с цялата си енергия. Открий всички малки подробности, които те интригуват, и енергията ще те изпълни съвсем естествено.

Любопитство

Може и да ти изглежда, че правиш услуга на шефа си като не го затрупваш с въпроси, но всъщност сама предизвикваш провала си като губиш ценни сведения, които биха ти помогнали да свършиш работата си по възможно най-добрия начин. Увери се, че си разбрала идеално какво се изисква от теб и как да го направиш. Ако все още нещо не ти е ясно, хич не се притеснявай да попиташ.

Невероятен аутфит

Независимо дали става дума за убийствено скроен костюм и високи токчета или за рокля, която гарантира, че ще бъдеш забелязана по правилния начин, всеки се нуждае от поне един аутфит, който му носи достатъчно сигурност и да се чувства сякаш може да направи всичко, когато го носи.

3 задължителни професионални качества
3 задължителни професионални качества © EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA за БГНЕС

Тайната на успеха ми


„Някои жени избират да следват мъжете си, а други – да следват своите собствени мечти. Ако се чудиш по кой път да тръгнеш, запомни, че кариерата ти никога няма да се събуди и да ти каже, че вече не те обича“.

- Лейди Гага


 

Бърз факт
Вярваш или не, 23% от всички ксерокс грешки по света се дължат на хора, които са сядали отгоре, за да фотокопират дупетата си. Признай си, знаем, че поне си мислила за това...


Виж ощеНово в Cosmo