Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

3 неща, които да запомниш от Вълка от Уолстрийт

Cosmo team
 

Оценка: (4/5)

 
 

Джордан Белфърт е първообразът на "Вълка от Уолстрийт".

3 неща, които да запомниш от Вълка от Уолстрийт

Вчера той беше в България и проведе обучение пред топ-професионалисти и търговци. Жадни да разберем какви са тайните за успеха, ние също бяхме там.

Макар България по принцип да е дестинация предимно за пенсионирани рокаджии и опърпани поп-певци, и затова пристигането на Джордан Белфърд в рамките на световното му турне е приятно изключение, а лекцията му беше истинско събитие, на което залата беше препълнена с топ-професионалисти, жадни да разберат тайната на успеха му.

Животът на оригиналния „Вълк от Уолстрийт“ е направо като филм, в какъвто и се превръща – а историята продължава и след холивудската премиера. През 90-те години той изгражда компания, която печели по 50 милиона щатски долара на година, стартира от нулата над 30 компании за милиони долари и става герой на един от най-зрелищните и широко отразени провали.

Вълка от Уолстрийт

Всичко това става основа на автобиографията му, от която се заинтересува заинтересува Мартин Скорсезе, който избра Лео ди Каприо да стане „Джордан“, Марго Роби да направи големия си световен дебют, а ние гледахме с изумление историята за наркотиците, секса, безумните партита и мощното пилеене на пари. Джордан Белфърд се върна не само по кино екраните, но и в бизнеса като феникс.

Затова и си записахме внимателно какви са тайните му.

Продължава...


Виж ощеНово в Cosmo