Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

3 неща, които да не споделяш в офиса

 

Оценка: (0/5)

 

Премълчи си за някои неща!

Разказите за приключенията ти в събота вечер не са особено уместни да ги споделяш на глас и то пред всичките ти колеги в офиса.

3 неща, които да не споделяш в офиса

Но е важно да знаеш къде е границата и колко можеш да споделиш.

   Случай 1:

Купи си самолетен билет за ваканцията, купи си нова кола,сгоди се и други подобни...

Не прекалявай. Не обръщай всеки разговор към себе си. Не казвай неща, които могат да накарат шефа ти да се чуди дали изобщо вършиш някаква работа или по цял ден блееш.

   Случай 2:

Имаш смазващ махмурлук

Не се лигави излишно. Свърши някаква работа, вместо да лежиш в стола и да стенеш. Колегите ти може да се смеят, но може и да си помислят, че си безотговорна.

  Случай 3:

    Току-що скъса с приятеля си

Първо, той е тъпанар и ти е по-добре без него. Второ, запази спокойствие и продължавай напред. Покажи, че си професионалист. Ако имаш приятели сред колегите, можете да го обсъдите по време на обедната почивка, но ако шефът види, че въпреки всичко работата ти не страда, ще изглеждаш много добре.


Виж ощеНово в Cosmo