Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

3 крачки от мечтаната работа

 

Оценка: (0/5)

Търсиш си работа или имаш най-хубавата на света, но все ще дойде време да я смениш. Съществуват много начини да намериш нова посока на кариерата си, но преди това най-добре си направи план, който да включва плюсовете и минусите на фирмите и работните места които предлагат, за които искаш да кандидатстваш.

Това ще стане най-лесно чрез JobTiger.bg

3 крачки от мечтаната  работа

Крачка Първа: Прегледай обявите

Макар и елементарна, тази крачка е много важна и затова не се отнасяй към нея несериозно.

В сериозен сайт като JobTiger.bg  е сигурно, че фирмите, в които кандидатстваш са реални и местата, които се обявяват не са „измислени“ само за набиране на информация.


Крачка Втора: Проучи компанията, в която кандидатстваш

Вече е стандарт когато кандидатстваш да се опиташ да разучиш по-добре компанията, в която искаш да работиш. JobTiger.bg вече събира на едно място информация за всяка компания, която набира хората.

Кликвайки на името на компанията или логото й, ти ще отидеш в  страница с допълнителна кратка информация за фирмата.

Това проучване на (бъдещия) работодател ще ти помогне, спестявайки време  да получиш най-качествената и подробна информация  за компании от различни сектори на пазара на труда и само с един клик може да получиш цялостна информация свързана с тях и работните места, които те предлагат, както и всякакви новини. Така много бързо може да проучиш евентуално бъдещия си работодател и възможностите за кариерно развитие, което може да ти предложи.


Крачка Трета: Направи CV-то си да изглежда атрактивно

При кандидастването СV-то и мотивационното писмо за онова първо впечатление, което може да определи дали ти ще си в селекцията. Затова трябва да знаеш хитрините – те са събрани на едно място. Там може да получиш насоки за успешно представяне по време на интервю, както и каква стратегия да предприемеш след срещата с работодателя и как да оцениш отправеното ти предложение за работа.


Пътят продължава: ако те извикат на интервю прочети нашите 5 трика за успешно интервю за работа& Кои са най-задаваните въпроси по време на интервю  и онези неща, които да не правиш на интервю за работа.
 


Виж ощеНово в Cosmo