Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

12 сигнала, че си прекалено близка с шефката ти

 

Оценка: (0/5)

 
 

Нормалните работни взаимоотношения не бива да минават границите!

12 сигнала, че си прекалено близка с шефката ти

Нормалните работни отношения с шефката ти са задължителни, за да се чувстваш добре на работното място. Уважение, професионализъм, кафе или обяд заедно, всичко звучи ок! Но какво става, ако сте твърде близки? Виж кои са 12-те предупредителни знака, че отношенията ви минават границите!

Какво казва зодията ти за твоята кариера

12 сигнала, че си твърде близка с шефката ти

Колегите в офиса знаят, че си любимка на шефката и това определено влияе на отношенията с ти с тях!
Колегите в офиса знаят, че си любимка на шефката и това определено влияе на отношенията с ти с тях!

1. Постоянно се чувстваш задължена към нея. Да, възможно е да те е спасила в труден момент или да ти е помогнала в много ситуации, но това не означава, че трябва да я поставяш преди всичко и да я възприемаш като божество!

2. Без значение колко силно го искаш, ти просто не можеш да се откажеш от работата ...или от нея! Нека да ти припомним - там някъде има и други добри възможности и други готини шефове!

►►►ВИЖ ТУК: Кога приятелството ти с колежка минава границите!

3. Колегите ти негодуват за това, че си любимка на шефката. Откритото приятелство с нея ще те ограничи в това да имаш добри отношения с колегите ти, а това е също толкова важно, колкото да се разбираш с работодателя.

4. Тя шпионира личния ти живот. Знае всичко за семейните ти отношения, любовния ти живот, психическото ти състояние...дори какви хапчета приемаш в момента. Време е да направиш една крачка към това да определиш границите между вас двете.

Шефката ти знае всичко за личния ти живот, дори най-личните тайни!
Шефката ти знае всичко за личния ти живот, дори най-личните тайни!

5. Тя ти дава непоискани съвети и най-лошото е, че ти ги приемаш ...всичките! Помисли върху това, което тя казва и след това вземи собственото си решение.

6. Колегите те игнорират в разговорите, защото те смятат за доносница на шефката.

Как работят служителите на Facebook - снимки от офисите им

7. Тя открито заявява, че ще направи всичко, за да те задържи на работа. Това не е ли на границата с изнудването? 

8. Ти ще направиш всичко, за да я впечатлиш! Дори да е манипулативна, за теб тя е най-умната жена на света и си готова на всичко за благоразположението й.

►►►ВИЖ ТУК: 9 офис навика, които вредят на здравето ти!

9. Може да слушаш, когато тя клюкари за неща, свързани с личния й живот. Добре. Но когато започне да обсъжда колеги, работни тайни и неща, свързани с офиса, е време да си ходиш. Това не е позицията, която заслужаваш.

Офисът не е място за клюки, още повече, ако се обсъждат работни тайни и колеги!
Офисът не е място за клюки, още повече, ако се обсъждат работни тайни и колеги!

10. Вярваш, че шефката ти те познава по-добре, отколкото ти самата се познаваш. Първо правило на зрялата възраст: не позволявай на никой да ти казва какъв си, ти сама преценяш това!

►►►ВИЖ ТУК: 7 грешки, които работодателят не прощава!

11. Казвала си, че я обичаш. Да, въпреки, че връзката ви е сложна и на моменти токсична, ти я обичаш! Увери се, че можеш да разграничиш работните от личните взаимоотношения!

12. Даваш налудничави идеи на оперативка като си сигурна, че тя ще те подкрепи, независимо от това дали наистина могат да се реализират. За да бъдем честни, тя те научи на всичко, което знаеш. Но все пак е нейна работа да наблюдава и овладява идеите ти, когато е необходимо.


Виж ощеНово в Cosmo