Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Синдромът „Tоку-що се върнах от ваканция!”

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

 

„Tоку-що се върнах от ваканция и ми е много трудно да се концентрирам!”
„Tоку-що се върнах от ваканция и ми е много трудно да се концентрирам!”
На повечето от нас ни трябва време, за да се впуснем в работа – телесно присъстваш, но духът ти блуждае надалеч. По време на отпуската най-сериозният въпрос, който си си задавала, е бил „къде да ходя днес на плаж”.
Има два начина да се върнеш към работа: първият е като шокова терапия – захващаш се с най-тежкия проект и така всичко си идва на място за кратко време.

Другият вариант е да се заемеш с най-приятната задача, като избягваш да разказваш непрекъснато на колегите си колко хубаво си изкарала – така демотивираш и себе си, и тях. Вместо това разпитай какво се е случило, докато те е нямало, влез в час с последните клюки и се наслаждавай на това, че си отпочинала и можеш да погледнеш със свежо око на старите проблеми. Не се притеснявай – отпускарската депресия ще изчезне след максимум седмица.

 


Виж ощеНово в Cosmo