Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Седемте тайни Инстаграм чудеса на земята

 

Оценка: (0/5)

 
 

Никога не бихме ходили на почивка само, заради снимките. Но ако просто се разхождаме и така или иначе сме на едно от най-перфектните места в света, няма как да не предприемем незабавни мерки и да не си направим едно селфи!

Седемте тайни Инстаграм чудеса на земята

Що се отнася до Инстаграм, има няколко места, които се появяват отново и отново. Съществуват обаче много други по-малко известни, но също толкова магически дестинации. Тук споделяме 7-те тайни чудеса на Инстаграм, които ще те оставят без дъх!

Виж кои модерни дестинации виждаш непрекъснато в Инстаграм (снимки долу):

17 модерни дестинации, които виждаш непрекъснато в Инстаграм

1. Горещите въздушни балони в Кападокия, Турция

Всяка сутрин в Кападокия стотици цветни балони с горещ въздух отлитат към небето. Ако се събудиш по-рано и насочиш фотоапарата си нагоре, няма шанс да не се получи перфектния кадър.

2. Метростанциите в Стокхолм, Швеция

Метростанция Stadion в Стокхолм е безспорно най-нестандартната в света и е отлична възможност да украсиш своя Инстаграм профил. Дъгата, която украсява стените е от провелите се в страната олимпийски игри през 1912 г.

3. Планината Виникунка в цветовете на дъгата, Перу

Виждала ли си нещо по-величествено от тази цветна планина? Виникунка, или както е известна сред местните „седемцветната планина“ се намира югоизточно от Куско, в южната част на Перу. Формирала се е от цветни седименти – натрупани минерали в скалите, които дълги години били покрити с лед.

►►►Какво да хапваш по света: интерактивна карта

4. Солената долина Уюни, Боливия

Това огромно бяло пространство е перфектен фон за снимка в Инстаграм. Понякога солта е покрита с много чиста вода, което я прави най-голямото естествено огледало в света.

5. Подковата (Horseshoe Bend) на Гранд Каньон, САЩ

Чувстваш ли, че късметът напоследък ти изневерява? Може би посещение на природната забележителност – каньона с формата на подкова, е това, от което се нуждаеш! Скритото съкровище е разположено в района на Гранд Каньон, Аризона.

Виж кои са най-цветните дестинации, перфектни за снимка в Инстаграм (снимки долу):

Най-цветните дестинации по света

6. Геотермални басейни в Роторуа, Нова Зеландия. 

Роторуа в Нова Зеландия е мястото с най-силна геотермална активност в света. Никъде другаде не се срещат толкова много горещи извори, гейзери, бълбукащи кални езера и земни пукнатини, от които се издига пара. Водата, бликаща от земните недра мирише силно на сяра, затова наричат Роторуа "Земята на сярата".

7. Мостът Ракотцбрюке, Германия

Сгушен сред зеленината в германския парк Кромлоу, Дяволският мост, както още е известен, сякаш е изваден от приказка. Още през 1860 г. мостът е построен като оптична илюзия - със своето отражение във водата той създава пълен кръг. Съществува поверие, че ако преминеш с лодка под моста при пълнолуние, у теб ще се зародят тайнствени мистични сили.


Виж ощеНово в Cosmo