Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

С партньор или сама през лятото?

 

Оценка: (0/5)

Жените предпочитат да извлекат максималното от горещите летни месеци и мъжете без риза, като преднамерено решават да са сами през лятото.

Анкетирани жени признават, че избират да са сами през лятото, а не през зимата, като някои дори споделят, че  прекратяват връзка, за да могат да прекарат горещите месеци като необвързани жени.

С партньор или сама през лятото?

Над две трети от дамите заявили, че предпочитат да са сами през лятото, а от тях близо 50% признали, че полагат съзнателни усилия да останат без партньор до настъпването на горещите месеци. Основната причина за това е, че представителките на нежния пол не желаят да са обвързани по време на летния сезон, за да имат повече възможности за срещи с мъже. Друга популярна причина е, че жените биха получили по-малко подаръци от стария си партньор през летните месеци, тъй като липсват големи поводи като Коледа или Свети Валентин.

 

Жените, които заявили, че по-скоро биха останали сами през зимата, вземат това решение, за да не им се налага да харчат пари за скъпи подаръци за партньора си, показва допитването. Друга причина е, че искат да прекарат повече време със семейството си, а зимата предоставя множество поводи за събиране, които дамите за нищо на света не биха пропуснали.


Виж ощеНово в Cosmo