Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Работа мечта: $60 000, за да живееш в Канкун, Мексико

 

Оценка: (0/5)

В секцията новини „работа мечта“, показваме ти обявата за работа на сайта Cancun.com, където си търсят човек за длъжност генерален изпълнителен директор.

Работа мечта:  000, за да живееш в Канкун, Мексико

Позицията звучи доста отговорно, но всъщност е свързана с куп прекрасни „отговорности“ - да живееш в Канкун, Мексико, обикаляйки великолепните хотели и плажове на райското кътче.

Модерните дестинации, които всички публикуват в Instagram (снимки) >>>

17 модерни дестинации, които виждаш непрекъснато в Инстаграм

Завършено образование не се изисква, нито пък предишен опит. Кандидатът просто трябва да има навършени 18 години и валиден паспорт. И така, какво точно изисква работата?

Работа мечта:  000, за да живееш в Канкун, Мексико

Освен че ще живееш и работиш в Канкун за шест месеца (покриват се всички разходи по пътуването и престоя ти), избраникът ще получава по 10 000 долара на месец, за да посещава различни хотели, ресторанти и други атракции в курорта. Наетият на длъжността трябва да споделя преживяванията си в социалните медии.

►►► Топ дестинации за почитателите на виното

Чу ни съвсем точно – имаш шанс да изкараш 60 000 долара за половин година, ако се превърнеш в генерален изпълнителен директор и съответно – рекламно лице на Канкун. „Да ти плащат, за да живееш в Мексико е възможност, която се случва един път в живота – обяснява генералния мениджър на Cancun.com, Чад Майерсън. - Това наистина е една от най-впечатляващите дестинации за пътешественици и ние искаме да покажем на останалия свят всичко, което Канкун предлага – от културата и обществото, до красивите хотели и кристално чистите плажове“.

Работа мечта:  000, за да живееш в Канкун, Мексико

Разбира се, Cancun.com търсят отворен към предизвикателства човек, който ще поеме отговорността да създава видеоклипове, съдържание за социалните медии и блога на сайта, за да представи успешно курорта. Най-важното е, потенциалният кандидат да има възможност да живее в Канкун в месеците от март до август 2018 г.


Виж ощеНово в Cosmo