Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Плуващата смърт: нейният Instagram е по-добър от твоя

 

Оценка: (0/5)

Едно от най-готините неща в скролването из Instagram е попадането на онези профили със снимки от всички райски кътчета на земното кълбо. Сигурно следваш няколко пътешественици в социалната мрежа, но едва ли си попадала на най-страшния сред тях – Swim Reaper (@iamtheswimreaper) или Плуващата смърт, както бихме го нарекли.

Плуващата смърт: нейният Instagram е по-добър от твоя

На пръв поглед той си изкарва страхотно – чете книги на плажа, снима се на брега на океана, играе плажен волейбол и изобщо, прави всичко, което туристите правят по време на почивка. Чак ни кара да се размечтаем за топъл пясък и пенещи се вълни под краката ни, както сме на прага на дългата зима. И почти бихме се размечтали, ако от снимките на Swim Reaper не струеше едно тягостно, направо злокобно настроение.

Плуващата смърт: нейният Instagram е по-добър от твоя

Всъщност, профилът Swim Reaper в Instagram е интерактивен проект на правителството на Нова Зеландия, целящ да предупреди за рисковете от удавяне. Според Организацията по водна безопасност, 105 души годишно умират от удавяне в островната държава, като бройката за 2017 вече е 56 човека.

Плуващата смърт: нейният Instagram е по-добър от твоя

Най-лошата новина? Смъртта на удавниците може да бъде предотвратена, особено като се има предвид факта, че повечето от жертвите са мъже, които са плували в нетрезво състояние.

Виж най-впечатляващите кадри от Instagram профила на Плуващата смърт >>> галерията долу

Swim Reaper - пътешественикът, който да следваш в Instagram

** Колкото и да са интересни снимките на Swim Reaper, винаги плувай внимателно, за да ги виждаш само от екрана на телефона си.


Виж ощеНово в Cosmo