Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Летните дестинации, където се пълнее най-много

 

Оценка: (0/5)

Лятната ваканция е само една и изборът къде да прекараш лятната си почивка те изправя пред сложна дилема. Ново изследване ще го направи малко по-лесен. Специалисти подредиха дестинациите, където най-много се пълнее.

Летните дестинации, където се пълнее най-много
Летните дестинации, където се пълнее най-много © Shutterstock


Турция оглавява класацията заедно с Кипър. Типичната десетдневна ваканция в двете страни ще  коства почти два килограма на талията, независимо в турската или кипърска част на Средиземно море си избрала да почиваш.

Португалия е след тях с почти килограм и половина, натрупани за десет дни в страната. Нездравословният начин на хранене в тези дестинации е основната причина посетителите й да трупат излишно тегло.

Много зависи какво предлага шведската маса, каквато се предлага в по-голяма част от хотелите.

САЩ, известни с веригите за бързо хранене, които са претъпкани с туристи, заслужено заемат четвърто място в списъка. Всеки пети британец се оплаква, че коремчето, което e пуснал в някоя от тези страни, му е коствало връзката.

За повечето туристи храната в чужбина е по-евтина, отколкото у дома, което ги кара да ядат по-често.

Франция е седма в анкетата и се слави като една от страните с по-високо качество на предлаганата в хотелите храна.

Половината от летовниците признават, че по време на почивка в чужда страна пият повече алкохол, отколкото у дома.

Жените качват по-малко килограми в сравнение със срещуположния пол. Британците, които остават вкъщи по време на лятната си отпуска, запазват теглото си непроменено. /БГНЕС


Виж ощеНово в Cosmo