Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Мъжът като туристическа забележителност

 

Оценка: (0/5)

 
Мъжката красота по света

Замисляла ли си се някога къде по света живеят най-красивите мъже? Абстрахирайки се от факта, че красотата е относително понятие, ние ти разкриваме страните с мъжете забележителности, а ти решавай за къде ще стегнеш куфара.

Мъжът като туристическа забележителност

Интересът към пътешествията породи не само блогъри пътешественици, но и екзотични съвети към туристите. Това е и причината сайтът Insider Monkey да си направи труда да състави рейтинг на страните, в които живеят най-красивите мъже на планетата.

За ориентир са взети резултатите от международните конкурси за красота Manhunt International, Mister Global, Mister International и „Мистър свят“, като за всяка победа страната получава по една точка.

►►►Неустоими са тези мъже!

По още полови точка получават държавите, победили в номинациите „Мистър привлекателност“, „Мистър фотогеничност“, „Мистър интернет популярност“, „Най-добра физическа форма, „Най-добър модел“, „Мистър очарователна усмивка“ и „Избраник на народа“ (да, има и такива номинации!).

Сърце не ни даде да оставим без внимание подобен рейтинг: ако тези страни са получили толкова титли, не е странно, че именно там по улиците се разхождат най-красивите мъже.

Венецуелските мъже имат награди от почти всички конкурси, въз основа на които е съставен рейтингът. Те са се качвали на първото стъпало на „Мистър свят“, Manhunt International и Mister International.

Мъжът като туристическа забележителност

Бразилците пък са №1 в класацията: титли в Mister World, Mister Global и две победи на Mister International – цялото това богатство принадлежи на бразилците. Абе изобщо - топлата страна е родина на най-горещите мъже.

Но най-добре виж цялата класация в галерията ни долу. Наслади се се на мъжката красота по света:

Най-горещите мъже в света


Виж ощеНово в Cosmo