Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да опаковаш багажа си за ваканция

 

Оценка: (0/5)

 
 

С тези практични съвети може да пътуваш навсякъде само с ръчен багаж!

Как да опаковаш багажа си за ваканция

Ако решиш да пропуснеш големия куфар и да пътуваш само с ръчен багаж, това наистина е смел ход! Може би си за няколко дни и искаш да вземеш само най-необходимото. Независимо от причината, ти предлагаме 5 съвета за опаковане на багаж, ако си само с ръчна чанта!

10 невероятни места по света, които да посетиш преди да изчезнат

1. Планирай тоалетите си предварително

Избягвай безразборното хвърляне на дрехи в последния момент. Така има риск да вземеш много ненужни неща и да пропуснеш нещо, което ще ти е необходимо. Вместо това отдели време, за да избереш тоалетите си предварително, за да се рационализира гардероба ти за пътуването. Освен това, след като знаеш дестинацията, времето и какви дейности ще извършваш, може лесно да направиш списък с нещата, които ще са ти необходими. Няма смисъл да взимаш елегантни рокли, ако всъщност нощния живот на мястото, което ще посетиш, изисква по-небрежна визия. 

2. Вземи разнообразни дрехи, които могат да се комбинират помежду си

Ако не можеш, избери тоалетите си по конкретна цветова палитра. Неутралните тонове винаги са добра идея, защото винаги могат да се съчетаят един с друг. Помисли за стила, който ти трябва за деня и за вечерта. Роклите могат да те спасят в този случай, защото няма да се налага да мислиш как да комбинираш горната с долната част от облеклото.

►►►ВИЖ ТУК: Най-добрите трикове за опаковане на багаж!

3. Избери леки материи

Повечето авиокомпании имат ограничение в килограмите на ръчния багаж. Така че мисли стратегически, когато подготвяш куфара си. Решението е да подбереш ултра леки дрехи, които освен, че няма да заемат излишно място, ще можеш да събереш и повече! Разбира се, това важи само ако си избрала топла дестинация, на която няма да са ти необходими дебели дрехи. 

4. Навивай, а не напластявай

Когато опаковаш дрехите си, пробвай този метод. Навиването ан ролка е по-добрия вариант от нареждането едни върху други. Така може да използваш максимално пространството на куфара си!

Как да опаковаш багажа си за ваканция

5. Носи най-тежките обувки и дрехи върху себе си

Твоето oversize яке, любимите ти дънки, белите маратонки...дори не си помисляй да ги сложиш в багажа! Вместо това задължително ги добави към аутфита си за самолета. 


Виж ощеНово в Cosmo