Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Хей, хей, хей! Cosmo WINTER FEST 2019 те очаква

 

Оценка: (0/5)

За пета поредна година Cosmopolitan ще бъде до теб в кристално-красивите дни на януари, докато караш ски по снежните писти на родните курорти или се разхождаш по белите планински пътеки.

Хей, хей, хей! Cosmo WINTER FEST 2019 те очаква

Екипът ще обиколи последователно Витоша, Боровец, Пампорово и Добринище, за да организира истински Зимен фест на снега, където ще можеш да се включиш в различни игри, да получиш награди за усилието и да се повеселиш. За да усетиш по-силно атмосферата на феста, тази година екипът ни е поканил на всички дестинации подвижната парти-платформа на Red Bull – джипът АЛЕКО, оборудван с диджей пулт, екрани, микрофони. , което само може да ти загатне за щурия купон, който предстои на място!

Хей, хей, хей! Cosmo WINTER FEST 2019 те очаква

Отново събитието ще се случи, благодарение подкрепата на Theraflu Max, които ще те увлекат в игри на снежен бейзбол, стрелба по мишени и зрелищна игра на боулинг, а ако разпознаеш уханието на мента сред букета от билки, ще получиш свеж топъл ментов чай от Отривин Ментол.

Хей, хей, хей! Cosmo WINTER FEST 2019 те очаква

С витамините наРевитаще получиш моментална енергия, за да покажеш умения в играта на хокей, а Бондюел ще те забавлява с кукла маскот и ще те провокира да играеш на баскетбол, въпреки снежната обстановка. С парти игрите на Pringels и Caprice ще усетиш нови вкусове и ще се забавляваш безкрай, а като завъртиш колелото на късмета на Меtаxa ще получиш моментна награда или вълшебна топла напитка директно на място. За любителите на автомобилите, всеки желаещ ще има възможност да направи тест драйв по снежните пътища с новияFord Eco Sport.

Хей, хей, хей! Cosmo WINTER FEST 2019 те очаква

А ако искаш да дойдеш при нас и просто да седнеш и да починеш – подготвили сме страхотна Топла Зона за пълен релакс!

Стартираме на 6 януари (неделя) – на Витоша пред х. “Алеко“.

Следващият уикенд сме на Боровец, 12 януари (събота) – точно пред х. „Рила“.

На Деня на снега, 20 януари (неделя) – сме в любимото ни Пампорово – до х. „Студенец“

Финишираме на 26 януари (събота) в сърцето на планината, в Добринище – точно до х. „Гоце Делчев“.

Cosmopolitan вече сме в разгара на подготовката на Winter Fest 2019 и нямаме търпение да срещнем точно теб!!!


Виж ощеНово в Cosmo