Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

ЗИМЕН ФЕСТ COSMOPOLITAN 2018

 

Оценка: (0/5)

В снежните дни на януари ние от Cosmopolitan отново се събрахме с най-верните си приятели и отпразнувахме зимата в топ курортите на България.

Стартирахме на 6 януари на Витоша – в района на хижа Алеко, продължихме на 13 януари в Боровец – пред хотел „Рила“, където забавлението протече с пълна сила, въпреки минусовите температури, не се спряхме и на 21 в Помпорово, напук на атмосферните условия. При нас беше код: Cosmo. А на 27 януари те забавлявахме в Добринище. Познавахме се по музиката, която се чуваше отдалече, и беше селектирана и миксирана от Max BG & Danny BG / Ellectrica recordings/ и шегите на водещия ни NEGY / FARS. Както и по невероятните емоции, витаещи във въздуха на зимните ни курорти.

ЗИМЕН ФЕСТ COSMOPOLITAN 2018

ЗИМЕН ФЕСТ COSMOPOLITAN 2018

ЗИМЕН ФЕСТ COSMOPOLITAN 2018

На 21 отпразнувахме Деня на снега в Пампорово, до хижа „Студенец“, преди да закрием Зимния Cosmo Фест с настроение на 27 януари в Добринище.

ЗИМЕН ФЕСТ COSMOPOLITAN 2018

Безкрайно сме щастливи, че ти беше част от Зимния Фест на Cosmopolitan,весели се с нас, участва в забавните ни зимни игри, почива си, поспортува, изненадахме те с приятни комплименти и сме сигулни, че ти хареса. Дори това, че сме направили един твой ден различен, ни кара да се усмихваме.

Виж как си прекарахме на Витоша в галерията долу:

Зимен фест Cosmopolitan – ден 1, Витоша

Снежните емоции бях на ниво и в Боровец:

Зимен фест Cosmopolitan – ден 2, Боровец

Настроението се повиши на макс в Пампорово:

ЗИМЕН ФЕСТ COSMOPOLITAN – ДЕН 3, Помпорово

В Добринище закрихме тазгодишния зимен фест. Виж как:

Зимен фест Cosmopolitan – ден 4, Добринище

През цялото време бяхме заедно с всички свои съмишленици, благодарение на които турнето се случи: генералният партньор Терафлу, в чиято поредица он зимни надпревари се включи. Отривин, които ти помогнаха да тестваш перфектното си обоняние, пиейки горещ ментов чай. Bonduelle, които те изкушаваха с невероятно вкусната си топла царевичка и забавляваха най-малките с уникалната си кукла – маскот. Мetaxa - изпробваха силата на твоите сетива, представяйки ти страхотната си зимна напитка. Pringels – вкусният чипс, допринесе за твоето парти настроение и ти можа да видиш най-новия модел на Nissan, с който екипът ни пътува в суровите зимни условия през родните курорти.

Всичко това сме ние – Cosmopolitan. Благодарим ти, че беше с нас! До нови срещи!

CHBA/CHTHRFL/0005/17i


Виж ощеНово в Cosmo