Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Ела на ЗИМЕН ФЕСТ COSMOPOLITAN

 

Оценка: (0/5)

В снежните дни на януари ние от Cosmopolitan отново ще съберем най-верните си приятели и ще отпразнуваме зимата в топ курортите на България.

Стартирахме на 6 януари на Витоша – в района на хижа Алеко, продължихме на 13 януари в Боровец – пред хотел „Рила“, където забавлението протече с пълна сила, въпреки минусовите температури.

Ела на ЗИМЕН ФЕСТ COSMOPOLITAN

Ела на ЗИМЕН ФЕСТ COSMOPOLITAN

Ела на ЗИМЕН ФЕСТ COSMOPOLITAN

На 21 ще отпразнуваме Деня на снега в Пампорово, до хижа „Студенец“, преди да закрием Зимния Cosmo Фест с настроение на 27 януари в Добринище.

Ела на ЗИМЕН ФЕСТ COSMOPOLITAN

Стани част от Зимния Фест на Cosmopolitan, за да се веселиш с нас, да участваш в забавните ни зимни игри, а ако искаш си почини в уютната relax зона, където ще те почерпим (изненада, но гарантирано ще ти хареса). Със сигурност ще направим твоя ден по-интересен и с помощта на музикалното Cosmo оформление. Единственото, от което имаме нужда, си ти и твоето добро настроение. Естествено, както всеки път, ще раздадем и безброй подаръци.

Виж как си прекарахме на Витоша в галерията долу:

Зимен фест Cosmopolitan – ден 1, Витоша

Снежните емоции бях на ниво и в Боровец:

Зимен фест Cosmopolitan – ден 2, Боровец

През цялото време ще бъдем заедно с всички свои съмишленици, благодарение на които турнето се случва: генералният партньор Терафлу те кани да се включиш в поредица зимни надпревари; с Отривин ще тестваш перфектното си обоняние, пиейки горещ ментов чай; Bonduelle ще те почерпят с топла царевичка и ще забавляват най-малките с уникалната си кукла – маскот, Мetaxa ще изпробват силата на твоите сетива, за да ти представят страхотната си зимна напитка, Pringels – вкусният чипс, ще допринесе за твоето парти настроение и ще можеш да видиш най-новия модел на Nissan, с който екипът ни ще пътува в суровите зимни условия през родните курорти.

Всичко това сме ние – Cosmopolitan. Нямаме търпение да те посрещнем!

CHBA/CHTHRFL/0005/17i


Виж ощеНово в Cosmo