Cosmo Pool Parties 2018

Лятото е към своя край и ние от списание Cosmopolitan поглеждаме с носталгия назад, за да се усмихнем на пълния с игри и настроение месец август, когато гостувахме на четири от най-хитовите басейни около град София....

Лятото е към своя край и ние от списание Cosmopolitan поглеждаме с носталгия назад, за да се усмихнем на пълния с игри и настроение месец август, когато гостувахме на четири от най-хитовите басейни около град София.  

Галерия: Cosmo Pool Parties 2018 - Аквапарк Конза

Виж всички снимки

Галерия: Cosmo Pool Parties 2018 - Плувен комплекс Рударци

Виж всички снимки

Галерия: Cosmo Pool Parties 2018 - Patron XO Cafe...

Виж всички снимки

Галерия: Cosmo Pool Parties 2018 - Patron XO Cafe...

Виж всички снимки

Разбира се, за да бъде едно Cosmo парти уникално, освен организатори и гости, трябва да има най-вече готини партньори.

Bioten ни представиха новата си гама душ–кремове, с които да се събудим рано сутрин, да се чувстваме свежи в обедните жеги и да се подготвим за вечерните авантюри. Прекрасното момиче на Bioten посрещна всички гости и чрез поредица закачливи въпроси ги запозна с пълната гама продукти и препоръча на всеки неговия личен аромат.

И за да демонстрираме, че не сме сгрешили в избора, участниците в игрите получиха и подаръци от Bioten – неговия персонален аромат.

В най-топлите часове на деня партньорите ни от Metaxa се погрижиха да разхладят всички и да подгреят страстите на всеки, навършил 18 г. Забавни активности, свързани със съставките на Metaxa, осигуряваха яки награди, а свежите коктейли осигуряваха силни емоции.

В разрез с традициите, тази година басейните не бяха само за спорт и разхлаждане. Няколко пъти на ден те се превръщаха в арена на ожесточени плувни схватки, когато големи групи от жени и мъже опитваха да намерят, сред многото други, едно малко розово фламинго с надпис Lisca…и най-бързия плувец или водещият тактик успяха да си спечелят плажна кърпа в свежи летни цветове.

Традиционно приповдигнатото Cosmo настроение, което споделяхме заедно, партньорските игри и награди, страхотните Cosmo момичета и харизматичният водещ Philip Petroff, са част от причините да вярваме, че с нетърпение очаквате да обявим датите за 2019 година -))

И отново искаме да благодарим на нашите домакини за прекрасното посрещане и съдействие, на нашите партньори за подкрепата и доверието и на всички Cosmo последователи, без които ние нямаше да сме COSMOPOLITAN!