Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

12 причини да изкараш почивката си в „Елените“

 

Оценка: (0/5)

 
 

Чувала ли си някога за място на родното Черноморие, където се сливат планината и морето, където рибките в морето плуват заедно с теб, а в гората над хотела ти пеят пойни птички? За място, на което водата е кристална, плажовете чисти, а въздухът се сменя по няколко пъти в денонощие, което го прави уникален?

12 причини да изкараш почивката си в „Елените“

Е, нека ти разкажем малко повече за „Елените“ и защо според летуващите там чуждестранни туристи мястото си заслужава, а според нас – печели поводи за гордост, заслужени комплименти и прилична доза завист от страна на конкуренцията.

На нас толкова ни хареса, че ни се прииска направо да останем да живеем там.

 1. Тук ти можеш да се наслаждаваш на почивката си в тишина и уют.

 2. Можеш да избираш измежду няколко хотела, както и от малки кокетни къщички.

  12 причини да изкараш почивката си в „Елените“

 3. Но също така можеш и да купонясваш по начин, както не си го правила досега: в комплекса има достатъчно на брой алакарт ресторанти (ммм, за вкусотиите, които се предлагат там, дали да ти споменаваме!), барчета (включително и на плажа), амфитеатър, богат избор от спорт, игри и дейности, за да съчетаеш релакса с активна почивка – от тенис и мини голф до аквапарк, водни колела и уиндсърф...

 4. Липсва ти градската суета? Заповядай – в курорта се предлагат SPA услуги и процедури, фитнес, масажи и още, и още...

 5. Ти имаш деца... Чудесно, а тук има екип от професионални аниматори, които се грижат за това престоят ти да бъде незабравим и изпълнен с много забавление, както за големите, така и за най-малките посетители.

  12 причини да изкараш почивката си в „Елените“

 6. Детето ти ще стане най-големият смелчага само след 10 минути игра в аквапарка.

 7. Държиш флагът на плажа да е зелен (е, добре де – през повечето време). Имаме какво да ти кажем. Тук ще те изненадат със Син флаг.
  Това е доброволна сертификационна процедура за плажове и яхтени пристанища, управлявана от международната Фондация за екологично образование (Foundation for Environmental Education – FEE), в която членуват национални организации от над 70 държави. Тази програма обединява туристическия и екологичен сектор на местно и национално ниво. Синият флаг е най-утвърденият екоетикет и стандарт в туризма, с който са удостоени над 4000 плажа и яхтени пристанища в цял свят, сред които и тези на изявени български курорти. А това означава само едно: чиста природна среда в района на плажовете и отлично управление и съхранение.
   

  Отличените със Син флаг плажове подлежат на проверка през целия сезон, както от представители на Българско Движение „Син флаг“, така и на Международната координация на Програмата от Дания, които всяко лято провеждат контролни визити (оповестени и изненадващи), при които на база на утвърдени формуляри стриктно се анализира съответствието на наличните условия, мениджмънт и съоръжения с изискванията на Програмата.
  От особена важност е пробовземането през сезона, чрез което се проверяват обстойно микробиологичните параметри на водите за къпане – задължително условие за отличаване с престижната световна награда. Данните от тестовете на водата следва да бъдат изложени на плажа и да са достъпни за всички. В случай на проблем с качествата на водите за къпане – тези данни информират хората и гарантират здравето им.

 8. Българите сме дружелюбни... И гостоприемни.

 9. Тук ще се запознаеш с много нови приятели и интересни хора.

  12 причини да изкараш почивката си в „Елените“

 10. Вечерта можеш да се разходиш до близкия Слънчев бряг. Тук или тук?

 11. Завинаги ще запомниш любимата игра на чуждестранните туристи - „Намери кола под наем“.

  12 причини да изкараш почивката си в „Елените“

 12. Ще опиташ от новите лимонади с ягоди, бъз и с други свежи летни изкушения, приготвени от Мистър България Георги Йовчев.


Виж ощеНово в Cosmo