Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 неща, които те побъркват по време на пътуване

 

Оценка: (0/5)

 
 

Командировка, отпуска, сватба на третата ти братовчедка... Всяко пътуване е увлекателна главоблъсканица с много неизвестни...

10 неща, които те побъркват по време на пътуване

Приеми само един съвет от нас: Опаковай куфара си хитро, с оглед на размера, важността и това колко често използваш дадена вещ.

Всичко е в предварителното планиране!

Една от най-стресиращите части, която едва ли не може да провали цялата ни ваканция.

Но въорежена с лесните ни съвети, вече ще можеш да опаковаш само това, от което имаш нужда, и нищо от това, което няма да ти трябва.

Правила за лесно и бързо опаковане на багаж!

 

Позната картинка, а?!
Позната картинка, а?!

Всички изброени по-долу неща влудяват повечето жени. Хвърли им едно око и помисли всъщност колко безмислено е твоето притеснение в този случай!

Най-щурите парти дестинации

Стоиш в ужас пред гардероба и нервно се опитваш да решиш като в трилър: червения или синия? Кой пуловер да си вземеш? А двата дали ще влязат? Да си вземеш ли „аварийни” бикини, или ти е неудобно от митничарите?

Съдейки по цената, някакви съмнителни алхимици са изработват храната на летището от злато. Съдейки по вкуса – от пластелин.

Самолетите са много романтични (докато си на земята). Но, седейки в него, неволно се замисляш: наистина ли е било добра идея да се сложат крила на гигантски метален фалос, да се натъпче до пръсване със сума ти хора, които се ядосват един друг, да се натиснат в седалки, които явно са проектирани за ученици, и цялото това да се пусне в небето?

Не трябва да изпускаш очи от багажа си. През цялото време се страхуваш да пуснеш чантите и куфарите си или поне да ги изгубиш за секунда от полезрението си. Взимаш си дамската чанта в тоалетната на влака и там мъчително се замисляш къде е  най-хигиенично да я сложиш.

Преди заминаването на воля си се наиграла на тетрис с реденето на куфара. А сега си пристигнала на мястото и се налага да разопаковаш това идеално, максимално компактно сложно произведение. За да се наложи след няколко дни почивка отново да прибираш всичко... А освен това към багажа се добавят и сувенири...

Никога не знаеш на 100% дали не живее призрак в хотела ти. Всичките тези поскърцвания, стонове от другата страна на стената, стъпки и въздишки са заради това, че стените са от гипсокартон, а подовете са толкова стари, че още малко и ще пропаднеш? Или бродят духовете на предишните гости на хотела? Неизвестността е още по-лоша.

Дори и след най-старателното и обмислено събиране на багаж става ясно, че все пак си забравила нещо необходимо. Е, сега ще се наложи всичко да отмениш, все пак късметлийският сутиен е останал да си виси вкъщи на сушилката.

Дъждът няма право да постъпва така с теб! Не стига, че си пристигнала отдалече, поне времето в този град можеше да е малко по-гостоприемно.

25 плажа, които да посетиш това лято

Камериерката, която нахлува в стаята ти, за да почисти – това е нещото, с което човек, който няма дамашна помощница, много трудно свиква. Създава впечатлението, че това не е услуга, а ограничаване на правата на човека и личното му пространство. Табелката „не безпокойте” не винаги пази от неочаквани визити – особено ако по погрешка си я закачила от страната, на която пише „моля, почистете”.

Мъчно ти е за вкъщи. Стоиш на пръсти върху стола, за да хванеш малко интернет и да си видиш Фейсбука. Естествено, най-интересното се случва, когато теб те няма!

Какво? Вече трябва да се връщам? По дяволите, колко жалко! Тук беше толкова весело. Не искам вкъщи, при сметките за апартамента и цялото останало еднообразие! Може ли още седмица да остана тук?!


Виж ощеНово в Cosmo