Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Cветът около теб


Пристрастена към секса?

Пристрастена към секса?

Или към шопинга? Към виното? Към фитнеса? Много неща, които смятаме за напълно безвредни или дори още по-лошо – за приятни, всъщност могат да се превърнат в сериозна заплаха с трайни последици, защото крият риска от пристрастяване.


Какво е да си самотна майка

Какво е да си самотна майка

Като малки всички вярваме в приказки. Особено в онази, в която се разказва, че един ден, когато пораснеш, ще срещнеш принца на белия кон, ще вдигнете сватба от типа „три дни яли, пили и се веселили“, ще ви се народят дечица и ще заживеете щастливо и честито.


Увеличи процентите забава по женски!

Увеличи процентите забава по женски!

Кой е казал, че винаги, когато се съберат няколко жени на едно място, рано или късно се стига до скандали? Ще има да вземат, женското приятелство не е крехка кристална ваза! Особено ако се спазят няколко прости правила.


Как да правиш правилния избор

Как да правиш правилния избор

Научи как винаги да избираш това, което трябва, за да създадеш сама собствения си късмет.


Как да заживееш на чисто

Как да заживееш на чисто

Колкото и да си обещаваш, че от утре вече ще станеш нов човек, клетвите ти обикновено остават на думи. Но понякога, щеш не щеш, животът сам те тласка към промените. Затова каквато и изненада да ти поднесе съдбата – добра или лоша, извличай максималното от нея.


Как да си кучка, но не прекалено

Как да си кучка, но не прекалено

Когато искаш да постигнеш целите си, често се налага да балансираш между двете крайности - да си покажеш рогцата и да стъпваш на пръсти. Нашите стратегии ще ти помогнат да усвоиш правилната комбинация.


10 неща, в които жените са по-добри от мъжете

10 неща, в които жените са по-добри от мъжете

Довери ни се, беше ни много трудно да спрем до 10.


Не поглеждай назад!

Не поглеждай назад!

Човешко е да поглеждаш с носталгия (или гняв) към миналото и да си блъскаш главата над хипотезата, че нещата са можели да станат другояче. Само че e за твое добро, да се освободиш от това гнетящо чувство и да направиш крачка напред.


Как да очароваш всички на партито

Как да очароваш всички на партито

Осигури си силно позитивни изживявания - от невероятна секс сесия до гледката на страхотен залез.


Любовна разлика

Любовна разлика (Защо е модерно да ходиш с по-възрастен мъж?)

Какво кара една жена да избере партньор, който е два пъти колкото нея на години? В много случаи - дебелата му банкова сметка! Но това не е единствената причина.