Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Cветът около тебИмаш ли нужда от повдигане на тонуса?

Имаш ли нужда от повдигане на тонуса?

Лесни начини да посрещнеш следващия ден свежа като краставичка


Как спиш, когато не е до теб?

Как спиш, когато не е до теб?

Позата, която заемаш, докато си в леглото без него, може да разкрие тайни за връзката ти, за които дори не подозираш. Cosmo ще се погрижи да ти покаже какво казват „спящите“ ти навици.


9 мъжки мита за жените

9 мъжки мита за жените

Нежната половина от човечеството несъмнено е изваяна от уханни аромати и прозирна мъгла, сладки бонбони и розов плюш. Разбира се, кой ще ти тръгне да спори!


Бъди добър разказвач

Бъди добър разказвач

Ето че всички са те зяпнали в устата. Не започвай с "Може би няма да е интересно..."


Езикът на тялото на лъжците

Езикът на тялото на лъжците

Когато един мъж се опитва да скрие нещо, можеш да разчиташ, че тялото му ще го издаде. Наблюдавай внимателно и лесно ще го хванеш в крачка.


Обичай живота си

Обичай живота си

С помощта на някои дребни секси трикчета всекидневието ти може да стане по-цветно и забавно, а ти - по-щастлива от живота. Каква е тайната ли?


Перфектното празнуване

Перфектното празнуване

Понякога дори най-добрите планове претърпяват провал. И по законите на Мърфи, това се случва точно когато най-малко ти се иска. Като да речем на Нова година.


7 навика на безгрижните момичета

7 навика на безгрижните момичета

Сигурно познаваш мацки, които са вечно усмихнати, сякаш животът им тече по мед и масло. Те не провесват нос, ако спукат гума на пътя, нито когато се счупи токът на любимите им обувки или падне батерията на мобилния им точно в най-неподходящия момент.


tujni praznici

Сладко-горчиви празници

Празничният сезон е известен с огромно количество забавления и наистина здрав купон. За много мацки обаче, той е период на дълбока самота и отчаяние. Ето ги част от причините за тревогите в края на годината...