Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Cветът около теб


9 мъжки мита за жените

9 мъжки мита за жените

Нежната половина от човечеството несъмнено е изваяна от уханни аромати и прозирна мъгла, сладки бонбони и розов плюш. Разбира се, кой ще ти тръгне да спори!


Бъди добър разказвач

Бъди добър разказвач

Ето че всички са те зяпнали в устата. Не започвай с "Може би няма да е интересно..."


Езикът на тялото на лъжците

Езикът на тялото на лъжците

Когато един мъж се опитва да скрие нещо, можеш да разчиташ, че тялото му ще го издаде. Наблюдавай внимателно и лесно ще го хванеш в крачка.


Обичай живота си

Обичай живота си

С помощта на някои дребни секси трикчета всекидневието ти може да стане по-цветно и забавно, а ти - по-щастлива от живота. Каква е тайната ли?


Перфектното празнуване

Перфектното празнуване

Понякога дори най-добрите планове претърпяват провал. И по законите на Мърфи, това се случва точно когато най-малко ти се иска. Като да речем на Нова година.


7 навика на безгрижните момичета

7 навика на безгрижните момичета

Сигурно познаваш мацки, които са вечно усмихнати, сякаш животът им тече по мед и масло. Те не провесват нос, ако спукат гума на пътя, нито когато се счупи токът на любимите им обувки или падне батерията на мобилния им точно в най-неподходящия момент.


tujni praznici

Сладко-горчиви празници

Празничният сезон е известен с огромно количество забавления и наистина здрав купон. За много мацки обаче, той е период на дълбока самота и отчаяние. Ето ги част от причините за тревогите в края на годината...


9 вредни житейски стратегии

9 вредни житейски стратегии

Да не би напоследък всичко наоколо да те дразни? Сигурно подозираш, че световната конспирация този път е набелязала лично теб за своя жертва и затова нонстоп ти се случват гадни работи.


Пристрастена към секса?

Пристрастена към секса?

Или към шопинга? Към виното? Към фитнеса? Много неща, които смятаме за напълно безвредни или дори още по-лошо – за приятни, всъщност могат да се превърнат в сериозна заплаха с трайни последици, защото крият риска от пристрастяване.


Какво е да си самотна майка

Какво е да си самотна майка

Като малки всички вярваме в приказки. Особено в онази, в която се разказва, че един ден, когато пораснеш, ще срещнеш принца на белия кон, ще вдигнете сватба от типа „три дни яли, пили и се веселили“, ще ви се народят дечица и ще заживеете щастливо и честито.