Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Ситуации, в които приятелките го заместват

 

Оценка: (0/5)

 
 

Психолозите постоянно напомнят, че трябва непрестанно да полагаш грижи за връзката си.

Ситуации, в които приятелките го заместват

Е, а кога да си починеш!? Понякога е просто необходимо да се отпуснеш... И това става най-добре в присъствието на приятелки!

1. Когато искаш да мързелуваш в леглото, да се тъпчеш неприлично и да прехвърляш един след друг сополивите момичешки филми. И никой няма да те съди: "Как можеш да го гледаш това?"

2. Когато в Онези дни от месеца искаш да се търкаляш в леглото и да мрънкаш, че природата е несправедлива. Той може да те подкрепи – но никога няма да може наистина да усети и да те разбере.

3. Когато попаднеш в конфузна ситуация със симпатичен непознат. Например си налетяла на безупречен красавец като от корица на списание, разляла си си кафето върху него и в същия момент си си изпуснала чантата. След това и двамата сте се навели да я вдигнете и сте си ударили челата едно в друго. Не, гаджето ти няма да разбере цялата дълбочина на смущението ти. Даже и ще позлорадства: значи, не е нужно да се зазяпваш във всеки красавец.

Само приятелките ти разбират от хубав шопинг!
Само приятелките ти разбират от хубав шопинг!

4. Ако имаш пристъп на шопохолизъм. Да и по време на всяка обиколка по магазините.

Когато толкова прекалиш с алкохола, че организмът ти протестира и иска възможно най-скоро да се отърве от всичко излишно. Нека по-добре да си мисли, че принцесите повръщат само пеперуди.

5. Когато е един от моментите, в които имаш нужда от повече внимание: да се мотаят с теб, да ти съчувстват и развличат. Защото гаджето ти го приема като недоволство от връзката ви. Докато приятелките знаят, че понякога се случва – и на тях самите им е идвало в повече.

Забавленията с приятелки не могат да се сравнят с нищо друго!
Забавленията с приятелки не могат да се сравнят с нищо друго!

6. Когато отиваш да гледаш филма, който наистина искаш да изгледаш внимателно. Без да се прегръщате, целувате, държите за ръце и хрупате пуканки.

7. Когато внезапно ти потрябва това, което предвидливите момичета обикновено носят в чантата си за авариен случай: универсално зарядно за телефон, шоколадче, хапче за глава, тампон...

8. Когато се влюбиш в друг (не е задължително да има сложни последствия в бъдеще, може просто да го погледаш). И просто искаш да обсъдиш с някого колко съвършено дупе има.

9. Искаш да се оплачеш от живота (а с това – и от гаджето, леля му, кучето му и вечния хаос в къщата му). И от това, че са ти направили ужасен маникюр.

12 неща, които да НЕ казваш на приятелка без гадже

Ситуации, в които приятелките го заместват

10. Когато те връхлетят съмнения: по повод връзката ти с него, по повод отношенията на съседката с мъжа ѝ, по повод това накъде отива светът като цяло и твоят любим салон в частност.

11. Когато се опитваш да покажеш, че светът не свършва с него и имаш и личен живот, както преди. Така че, той може до посиняване да си седи в гаража със своите Пепи и Васко.

12. В очите на приятелките си няма да скъсаш с остатъка от романтичния си имидж, ако изгубиш контрол над себе си. Те ще ти простят фантазиите за прекрасния непознат. И няма да им се наложи да обясняваш, какви точно са типичните момичешки проблеми.


Виж ощеНово в Cosmo