Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Приятелки завинаги?

 

Оценка: (0/5)

Докато тече животът ни, някои приятелки остават, а с други се разделяме. И така и трябва да бъде, казват психолозите.
Приятелки завинаги?

Върни се назад във времето и си спомни момента, в който „просто се харесахте“. Може би е било още докато сте били в училище и тя дойде при теб, за да се запознаете, защото ти беше новото момиче; или пък в общата компания се намерихте, като се заговорихте за любимата си група или пък като колежки, сближени от общата омраза към офис-кобрата. Такива малки, ужким незначителни моменти водят до нещо голямо, като искрено приятелство. Някои остават, други не, но това не ги прави по-малко значими.

Всички сме склонни да вярваме, че приятелствата трябва да продължават вечно и се чувстваме гадно като загубим връзка, но фактите сочат, че с порастването ни и промените в животите ни, приятелствата може да спрат на определена точка и просто да не продължат.

Всички гравитираме около неща, които ни сближават, и когато те изчезнат е естествено и дори здравословно да оставим едни приятели и да добавим нови в списъка си за бързо набиране.

Ето какво можеш да очакваш да се случи с приятелствата ти при някои от ключовите промени в живота.


Виж ощеНово в Cosmo