Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Намери нови приятели

Cosmo
 

Оценка: (0/5)

Крайно време е да набереш кураж и да заговориш някой непознат. Може пък да се превърне във важна личност в живота ти. 

Намери нови приятели
Намери нови приятели
 

Покани личност, с която не си излизала по заведения (колежка или съседка), да се присъедини към следващата ти среща с тайфата. Ако си паснете, тя ще те запознае с нейните приятели. Нищо чудно да се харесате с някой от тях и да се сближите. Или си намери ново хоби - там ще завържеш куп нови познанства.

Всички срещаме по различни поводи хора, чиято компания ни е приятна. Разменяме координати и обикновено така и не намираме време да звъннем и да се видим пак. Обещай си, че отсега нататък ще го правиш. Сприятеляването иска усилия.

Набери кураж и заговори някой непознат - да кажем, личността, която седи до теб в автобуса/самолета, фитнеса или на опашката в супермаркета. Дори нищо да не излезе от опита ти за запознанство, така тренираш способността си да общуваш свободно с нови хора. А това е много важно умение за създаване на приятелства.
Ощастливи себе си
Отбележи си дейностите, които правиш редовно, без да ти харесват грам, и ги ограничи до минимум или ги редувай с нещо супер любимо. Колкото по-малко се занимаваш с думичката "трябва", толкова по-щастлива и спокойна ще си.


Виж ощеНово в Cosmo