Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Лесни трикове за повече приятели

 

Оценка: (5/5)

Обикновено в женска компания ли се движиш, или познатите ти са основно мъже? Ето как да разшириш социалното си обкръжение с няколко изпитани идеи за готино изкарване с приятелите по полов признак.

Лесни трикове за повече приятели
Лесни трикове за повече приятели

Момичета и момичета
За жените едва ли има по-сладко занимание за свободното време от пазаруването. Затова посвети една цяла събота на обикаляне по магазините с приятелки. Убедени сме, че ако ще и цяла седмица да правите същото нещо, пак няма да ви писне.

Организирай кротко парти по женски – прекарайте цялата вечер в сладки клюки, експериментирайте с нов грим, или просто въздишайте по готиния задник на Матю Макконъхи.

Отидете на женски филм и не се притеснявайте да извадите носните кърпички, когато на екрана се разиграе някоя затрогваща сцена.

Няма нищо по-вълнуващо от вечер навън по женски, така че облечете си секси дрешки и отидете да се вихрите в някой клуб.
 

Лесни трикове за повече приятели
Лесни трикове за повече приятели

Момичета и момчета

Както е известно, мъжете са “визуални” създания и обичат дейностите на открито като например наблюдаването на птички (нали се сещаш какви...). Така че когато видиш някоя готина мацка, покажи я на приятелчето си. Той ще оцени факта, че “ги разбираш нещата” и още повече ще иска да излиза с теб.
 
Мъжете си падат по небрежарските забавления, така че вземи няколко бутилки от любимата му бира и се настанете в неговата/твоята къща да гледате Формула 1.

Друг път може да го черпиш в някоя кръчма. Бъди сигурна, че ще ти върне жеста. 

Ако приятелите ти са основно мъже, не е лошо да си малко по-малко претенциозна, когато си около тях. Зарежи държанието в стил английската кралица и използвай ръцете си, докато похапвате пица.


Виж ощеНово в Cosmo