Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Колко е лесно да намериш приятели

 

Оценка: (5/5)

Колкото повече хора познаваш, толкова повече възможности имаш да си прекарваш готино. Пробвай тези съвети, за да разшириш социалния си кръг.

Колко е лесно да намериш приятели
Колко е лесно да намериш приятели © Shutterstock

Бъди организатор. 
Идея: парти. Събери групичка приятели и отидете в някой нов ресторант или открит бар. Не само че ще бъдеш център на внимание (понеже си нещо като домакиня на сбирката), но и следващия път, когато някой друг прави парти, ще се сети да те покани.

Представяй се навсякъде, където е възможно.
Това сигурно ти звучи пределно ясно, но на практика има толкова много възможности да срещнеш потенциални приятели, които хората пропускат покрай себе си. Ако си срамежлива, помисли колко много ще ти хареса, ако някой те заговори. Нищо чудно човекът насреща се чувства по същия начин.

Задълбочи връзките си.
Ако имаш желание да се сближиш повече с някоя колежка, съседка или приятелка на приятелка, покани я на непретенциозно събиране, например на разпивка след работа с компанията. По-лесно ще превърнеш познанствата си в приятелства, ако прекарвате време в различна среда (не в офиса или вкъщи).


Виж ощеНово в Cosmo