Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Кога да сложиш край на токсичното приятелство

 

Оценка: (0/5)

 
 

Време ли е да сложиш край на приятелството ви?

Кога да сложиш край на токсичното приятелство

1. Всички нейни съобщения започват със "Съжалявам". Дали закъснява или прости "не е видяла, че си й писала по-рано, нейните съобщения са пълни с толкова много извинения, че са загубили всякакъв смисъл. След определен момент изглежда, че дори не й пука за това.

Кои представители на зодиака са най-коварни

2. Когато правите планове винаги иска да направи нещата по-удобни за себе си, отколкото за теб. Разбира се, че ще покани на следобеден брънч, но в любимия й ресторант, който е на 10 минути от дома й. А ти трябва да смениш два автобуса и да предвидиш 20 минути ходене пеша, за да стигнеш до там.

3. Има време за теб само, когато другите й планове са пропаднали. 

►►►ВИЖ ТУК: 7 вредни съвета от твоите приятелки!

4. Когато имаш нужда от помощ, тя продължава да говори за себе си. Някак си твоите проблеми като по чудо й напомнят за случващото се около нея и разговорът преминава веднага в тази посока ...в продължение на час. А твоят въпрос остава нерешен.

5. Ако си открила нещо готино, тя веднага ще каже на всички, че е знаела за това първа."Аааа, да...сега като го каза си спомних, че гледах това шоу преди няколко седмици", познато ли ти е?

6. Имат уникален двоен стандарт, когато става въпрос за запознанства с мъже. Ако ти излизаш с някого, непрекъснато ще ти напомня, че я изоставяш и я пренебрегваш, ако обаче тя има връзка, забрави за нея!

►►►ВИЖ ТУК: 5 типа приятелки, от които нямаш нужда!

7. Понякога много от твоите съобщения остават без отговор. А понякога ти си единствената, която пише. 

8. Трябва непрекъснато да й напомняш да ти върне пари, дрехи, книги, които си й заела. Ти покриваш кафета, вечери, дори билети, за които май няма намерение да върне и лев.

Въпреки привидната любов, усещаш, че нищо в отношенията ви не е наред!
Въпреки привидната любов, усещаш, че нищо в отношенията ви не е наред!

9. Не отговаря на съобщението ти, но виждаш постове колко й е скучно. Възможно ли е това? А ти я покани на пица и филми преди час!

10. Когато най-накрая се видите, тя прекарва по-голямата част от времето в разговори по телефона.

11. Поства твои снимки (които никога не трябва да виждат бял свят) във Фейсбук! Пиянската ти снимка от снощи е първото нещо, което виждаш на стената си сутринта . А сред приятелите са баба ти и шефа ти, за бога!

12. Искаш да говорите за тези неща, но тя винаги се отдръпва. Ако започнеш да коментираш проблемите в приятелството ви, тя веднага казва, че не знае за какво говориш и сменя темата.


Виж ощеНово в Cosmo