Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как се създава страхотно женско приятелство

Sara Eckel
 

Оценка: (1/5)

Как се създава страхотно женско приятелство
Как се създава страхотно женско приятелство © CHRIS CLINTON
И как се случи така — от ежедневни срещи с любими приятелки неусетно програмата ти е празна? Никой не е застрахован, особено ако не отделяш достатъчно време за дружките.

Кари Брадшоу може много да мрънка, но кой друг има приятелки като нейните? Всеки път като Тузара й разбие сърцето, най-близките й дружки веднага са на линия да се съберат и да я подкрепят спешно, независимо дали е работен ден, посреднощ – без значение какво правят, те са готови и да стегнат куфари за непланирано пътешествие до Мексико. За такова денонощно, безрезервно приятелство като това на момичетата от Сексът и градът повечето от нас могат само да мечтаят (както и за гардероба на Кари).

Истината е, че веднъж като завършиш училище, вече нямаш този ежедневен достъп до приятелките си. Е, да, може би се виждате от време на време на кафе и сладки приказки, но ако най-добрата ти приятелка от гимназията днес е сериозен, преуспял адвокат, едва ли ще се навие да купонясва до зори по клубовете като в доброто старо време.

„В студентските години можеш спокойно да останеш до 4 сутринта да си обсъждате нещата от живота“, казва Маргарет Файнбърг, автор на Twentysomething: Surviving and Thriving in The Real World (Двадесет-и-няколко: как да оцелееш и успееш в истинския живот). „Но след университета е трудно да намерите такъв момент за вас, най-вече защото да си легнеш в 4ч. и да си точна и адекватна в 8ч. сутринта в офиса си е направо брутално“. Ако се чудиш къде са твоите лични Миранда и Саманта, когато ти трябват, може би трябва да отделиш повече качествено време за приятелки. Е, как? Със страхотен план, разбира се.

„Бъди отдадена в общуването си с приятели, ще се изненадаш колко добре работи топлото отношение за спечелването на нови приятелки и дори влияние върху околните“


Виж ощеНово в Cosmo