Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да скрепиш дружбата ви?

Cosmo
 

Оценка: (0/5)

Знаеш, че женското приятелство е малко като ходене по минирано поле. Ако направиш силно погрешна стъпка, рискуваш всичко да хвръкне във въздуха. Ето няколко стратегии за успешно обезвреждане на мините, тоест заздравяване на отношенията.

Как да скрепиш дружбата ви?
Как да скрепиш дружбата ви?

Вместо дакръстосвате кината

Опитай да прокараш модата на частните прожекции. Плюсовете са очевидни: можете да си изберете какво да гледате, да правите колкото си искате коментари по време на филма, да си връщате любимите сцени по сто пъти и едновременно с това да се угощавате в хоризонтално положение.

Вместо дасе упътите към козметичния салон

Опитай да си устроите вечер на красотата при закрити врати. Знаеш, че всяка от нас си има своите малки козметични, коафьорски, гримьорски и т.н. тайни. Така че винаги има какво да се научи в тази област. Извадете отбрания си арсенал за съблазън и си направете взаимна нагледна демонстрация.

Вместо даподлагаш на унищожителен анализ стила й

Опитай да осъществиш културен обмен с него. Разменете временно по някое бижу. Когато човек експериментира и разнообразява имиджа си, печели, защото... как иначе ще откриеш най-сполучливата за теб формула?

Вместо дазамръквате в баровете

Опитай да въведеш традицията да замръквате във фитнеса. Пак ще може да си шушукате и да се смеете на воля, но освен това ще се чувствате сближени от една и съща кауза - извоюването на невероятни тела. Естествено, баровете няма къде да избягат, винаги може да ги посетите след това.

Светът е оцелял, защото се е смял!
Няма нищо по-готино от това някой да ти пусне в icq или по и-мейл линк със забавно клипче в средата на работния ден, когато буквално изпушваш от напрежение и от нерви, че нищо не ти спори. Случвало ли ти се е да отвориш линка, макар че в момента изобщо не ти е до него? Тогава вече знаеш, че няколкото минутки смях са в състояние по магичен начин да възстановят усещането, че положението всъщност не е чак толкова инфарктно и мрачно. Така че си запомни няколко сайта от типа на YouTube и Vbox7 и отделяй по петминутка да изгледаш някоя щуротия оттам. Хубавото е, че никога не знаеш на какъв смахнат сюжет ще попаднеш и ефектът на изненадата допълнително ти качва настроението. Забележка: този тип смехотерапия е абсолютно задължителен сутрин-обед-и-вечер, когато си в депресия!


Виж ощеНово в Cosmo