Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да не загубиш приятелка за десет дни

Деница Колева
 

Оценка: (5/5)

Възможно ли е да си супер близка с някого от петнайсет години, но след седмица, прекарана заедно в Гърция, да ти идва да го удушиш с голи ръце? Възможно е и още как! Виж капаните, които те очакват по време на почивката с приятели и малко идеи да ги прескочиш успешно, за да не си разваляте приятното изкарване с глупости.

Как да не загубиш приятелка за десет дни
Как да не загубиш приятелка за десет дни

Миналото лято Маргарита (26) точно била скъсала с гаджето си и копнеела за една разпускаща морска почивка по женски. „Нямах търпение да кажа на трите ми най-добри приятелки, че ще отида с тях на море. Те ходеха поне веднъж годишно някъде заедно, без мъже - спомня си Марги. Но в крайна сметка се получила голяма бъркотия и никакъв купон. „Очаквах една седмица да сме както навремето, да се забавляваме, да си споделяме, но почти не им видях очите. Едното момиче прекара повечето време с някакъв чужденец, с когото се запозна втората вечер, а другите две жестоко се скараха заради един барман, когото харесваха и не си проговориха до края на почивката.“ След като останала сама, Марги трябвало да преоцени отношенията си с нейните приятели. „Беше тъжен момент. Дадох се сметка, че точно както се бях отчуждила от гаджето ми, така се бях отдалечила и от приятелите ми след тази история. Но постоянно се чудя дали щеше да стане така, ако не бяхме отишли заедно на море“.

Ваканциите с приятели могат да бъдат страхотно нещо. Но в същото време нищо чудно отношенията ви да се окажат заложени на карта. Хората, с които си изкарвате толкова готино и с които се чувстваш супер удобно на родна почва, може да ти изглеждат различни в различна обстановка и при други обстоятелства. Независимо дали се надпреварваш с приятелките си коя ще хване повече мъже, коя има повече пари или готини дрешки, по време на почивката ви има десетки потенциални заплахи, с които рискувате да се сблъскате. Но ако знаеш как да лавираш между точките на ваканционно напрежение, ще се върнете не само със слънчев загар, но и по-близки от всякога.


Виж ощеНово в Cosmo