Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Добра приятелка ли си?

 

Оценка: (0/5)

Да докажеш, че си такава на дела, не на думи е най-важното нещо за твоята женска сродна душа. Виж в този тест къде си ти на скалата на приятелството като отговориш на всяка от ситуациите с въпроса – би ли го направила?

Добра приятелка ли си?
Добра приятелка ли си? © WADLEY


Приятелката ми не беше в страната на рождения ми ден. Беше се сетила, че може да не успее да ми се обади и затова беше поръчала да ми донесат цветя от нея в офиса.
Да
Не
Не съм сигурна

Когато искам да пътувам през уикенда, тя се грижи за котката ми, за да съм спокойна. На всичкото отгоре го прави по-добре от мен.
Да
Не
Не съм сигурна

Когато й кажа, че започвам диета, тя винаги ме подкрепя, даже когато не смята, че се налага. И не се подиграва на зелената ми салата до края на режима.
Да
Не
Не съм сигурна

Тя винаги ми връща книгите, които й заемам, а това е рядкост.  
Да
Не
Не съм сигурна

Тя никога не идва с празни ръце, когато я поканя на гости.
Да
Не
Не съм сигурна

Тя ми разрешава да стискам ръката й както при излитането, така и при кацането. Имам неописуем страх от самолети.
Да
Не
Не съм сигурна

С нея сме се разбрали всеки вторник и четвъртък да сме фитнес партньорки. Понякога идва капнала от умора, защото е имала много работа, но никога не ме оставя сама.
Да
Не
Не съм сигурна

Веднъж цикълът ми ме изненада и умирах от болки. Тя ми даде последното си болкоуспокояващо, макар че самата тя беше в цикъл.
Да
Не
Не съм сигурна

Бях изпаднала в депресия и ходихме заедно по магазините, за да се разведря. Харесах си един колан, но се отказах, защото беше много скъп. На другия ден тя е отишла да го купи и го е пазила в гардероба си до рождения ми ден, когато ми го подари.
Да
Не
Не съм сигурна

Тя беше събрала пари от всичките ни общи познати, за да ми купят нов лаптоп за рождения ден.
Да
Не
Не съм сигурна

Няма значение колко е часът, тя винаги ме прибира до вкъщи с колата си, защото знае, че не мога да си позволя такси.
Да
Не
Не съм сигурна

Приятелят ми, с когото живеехме заедно, ме заряза, и не можех да заспя в апартамента, защото усещах присъствието му навсякъде. Тя прекара първите няколко нощи у нас.
Да
Не
Не съм сигурна

Пътувахме до Португалия почти без никакви пари. Беше много яко. Само че, докато снимах красивата панорама, раницата ми, в която беше паспортът, самолетният ми билет, дрехите и спалният ми чувал, беше оставена на земята, и без да искам я бутнах, така че тя се приземи във водата. Паникьосах се, а тя мобилизира всички наоколо, за да ми я извадят.
Да
Не
Не съм сигурна

Бях в период оставете-ме-да-бъда-тъжна заради раздялата с гаджето ми и в леглото ми беше пълно с носни кърпички. Накрая тя дойде у нас, вдигна ме от леглото, отвори прозорците, за да проветри, набута ме в банята, изхвърли всички боклуци и ме заведе на кино.
Да
Не
Не съм сигурна

Тя спечели билет за концерт в чужбина и... и ми го подари.
Да
Не
Не съм сигурна

Наложи се да ми направят малка операция и трябваще да лежа няколко дни. Тя идваше у нас всеки ден, за да си говорим глупости, да ядем бонбони и да гледаме Как срещнах майка ти.
Да
Не
Не съм сигурна

Мога да готвя само... варени яйца. По неразбираема за мен причина, поканих приятеля си на вечеря вкъщи и много се притесних. Любовта дава криле, но не и експресни готварски уроци. Разказах това на нея и  тя веднага дойде да ми помогне.
Да
Не
Не съм сигурна

Цяла година бях безработна и ходих на толкова интервюта за работа, че започна да ми писва. Всяка вечер преди поредното интервю, тя ми изпращаше sms, че мисли за мен и ми пожелава успех на другия ден. Освен, че носи кураж, това наистина ми вдъхваше увереност. И накрая взе, че проработи.
Да
Не
Не съм сигурна

Отидох на студентска бригада в Щатите. Тя ми помогна с документите, а където трябваше да напиша контакт при спешен случай написахме нейния. Не смеех да я помоля, но тя ме изпревари като първа си предложи услугите.
Да
Не
Не съм сигурна

Ясно ми е, че няма как да не направиш грешка с мъжете, но не искам да повтарям едни и същи. Тя винаги ми отваря очите, когато съм на път да направя глупост, която вече съм преживяла.
Да
Не
Не съм сигурна

Продължава...


Виж ощеНово в Cosmo