Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 вредни съвета към самотната ти приятелка

 

Оценка: (0/5)

 
 

Ако тя няма партньор, приятелките й (включително и ти) я засипвате с ценни съвети какво да направи, за да намери точния човек. Но някои от напътствията не само че не са верни, но са и вредни. Ето за кои ти говорим.

10 вредни съвета към самотната ти приятелка

Най-голямата кучка в зодиакалния знак. Ти ли си? Провери тук ⇒

12-те зодии и от коя са най-големите кучки

Зарини се с работа

Прекрасен съвет! Поеми работа до шия и престани да мислиш за мъжете, а те сами по някакъв начин ще се материализират в обозримото настояще. Това момиче, едва ли и преди си е ровило в носа, най-вероятно работи и се занимава с важните за нея неща. И разбира се, продължава да го прави. Така че остави я да си прецени силите, приоритетите и ангажиментите.

10 вредни съвета към самотната ти приятелка

►►►От такива приятелки категорично нямаш нужда.

Прекарвай по-малко време с приятелки

Защото в женската компания няма мъже, което значи, че шансовете да го срещне, са много по-малки. Почакай! А какво става с приятелството? С кого да поговори, да се посмее, да изпие коктейл, да се разходи по магазините, с кого да изгледа интересен филм и изобщо – с кого да споделя живота си, ако не с приятелки?

Ако се замислиш, съветът ти звучи горе-долу така: „Ако си гладна, но имаш само коричка хляб, хвърли я на гълъбите. Така и така едва ли искаш хляб, а телешки стек, нали?“

10 вредни съвета към самотната ти приятелка

Постоянно ходи по срещи

И дори да не те канят, пак ходи. И самата ти ги кани. На твоите услуги са сайтове за запознанства и приложения: намери си там партньор, жадуващ за срещи. Това изобщо не е проблем.

10 вредни съвета към самотната ти приятелка

Ако излизаш всяка вечер по срещи, скоро количеството ще се превърне в качество. Незнайно защо така мислят хората, които искат да направят на приятелката си добро. Но всъщност, се случва ето това: след седмица-две тя ще се почувства болна. Всяка среща изисква ресурс – сили и емоции, които близката ти ще загуби за незначителен човек. Ако е екстроверт – ще издържи малко по-дълго, но ако е интроверт – ще рухне след третата среща и ще й трябва дълго време, за да се възстанови.

Освен това има опасност да стане мъжемразка. Защото поредицата от неуспешни срещи с мъже ще я настрои срещу по-силната половина от човечеството. А срещите ще са неуспешни, защото не трябва да се съгласява на всяка покана и ти това го знаеш прекрасно.

►►►Не можеш да разчиташ на приятелката си и това си личи по тези 12 знака.

Приведи се в ред

А какво, до вчера е изглеждала като сдъвкана и изплюта ли? Не е истина, колко са нетактични хората, когато решат да направят добро на някого.

10 вредни съвета към самотната ти приятелка

Излез от къщи

Отиди на театър, кино или където и да е. Защото с театъра и с киното фантазията на съветниците обикновено се изчерпва. Най-смешното е, че нито в театъра, нито в киното някой се запознава с някого. Но ако питаш доброжелателите – там е мястото да срещнеш качествения мъж.

Намери си мъжко хоби

Глупаво е да се лови риба в плувен басейн, съгласни сме. Проблемът обаче е, че не е много умно да скачаш във водата, ако не виждаш спасителния бряг. Ако до този момент боксът не те е привличал, а футболът не е твоята стихия – значи просто това не ти е интересно. Защо очакваш от приятелката си изведнъж да се влюби в нещо и да хукне да преследва чужди амбиции.

10 вредни съвета към самотната ти приятелка

Но нека включим и логиката: тя ще започне да се занимава с нещо, само и само да се запознае с мъж. На нея не й харесва, но го търпи героично, стискайки зъби. Внимание, имаме въпрос: кой мъж няма да забележи това? Варианти на отговори: 1 – Нарцисът (защото той просто се интересува единствено от себе си). 2 – Фанатикът (защото него го вълнува само това хоби и нищо друго). 3 – Кретенът. Какъв богат избор, не мислиш ли?

Престани да търсиш идеала си

Кой изобщо ти е казал, че тя търси идеалния мъж? Кой изобщо ти е казал, че в главата й съществува образ на идеалния мъж, с когото тя ще сравнява хипотетичните кандидат-партньори? Правилно, никой! Ти сама така си решила. „Може да е лош, но си е твой“ - народна мъдрост (глупост), която й предлагаш да последва? Няма нужда, повярвай ни.

Промени нещо в себе си

Може би този съвет е полезен, ако има поне някакво отношение към това, което на нея й се иска наистина. Но, уви, съветът не е за нея. Това е съвет как да стане удобна за мъжете. Най-смешното е, че мъжът още го няма, а в този случай никой не знае какво му трябва и кое ще му хареса. Но ако приятелката ти попита съветниците си какво точно да промени, ще остане изненадана – най-вероятно всичко. Как изобщо е оцеляла досега, ако всичко в нея е неправилно, а?

Стани по-женствена

10 вредни съвета към самотната ти приятелка

О, това е любимият ни съвет. Къде повече, извинявай? Ако се е родила жена, то вече е 100% жена. Трета гърда ли да си пришие?

Просто престани да зацикляш върху това!

Просто престани да даваш съвети с „просто“. А, и още нещо: защо просто всички приятелки не оставите момичето да реши какво иска. А ако то иска съвет от приятелките си, ще го потърси.


Виж ощеНово в Cosmo