Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Защо Мелания Тръмп избра черен воал за среща с папата

 

Оценка: (0/5)

Защо Мелания Тръмп избра черен воал за среща с папата

Откакто е първа дама на САЩ Мелания Тръмп често е под прожекторите, независимо дали става въпрос за стила й на обличане или отказите да хваща за ръка съпруга си Доналд Тръмп по време на официални събития. 

Мелания Тръмп - новата първа дама на САЩ

Интересното е, че подобен аксесоар отсъстваше при посещението на семейство Тръмп в Саудитска Арабия малко преди това. Според говорителката на г-жа Тръмп правителството там не е и настояло за носене на хиджаб или шал, пише 'Harper's Bazaar'. Все пак тогава първата дама на САЩ бе заложила на черна рокля до земята с дълги ръкави и няколко разчупени златиста детайла.

Във Ватикана Мелания Тръмп посети и педиатричната болница 'Bambin Gesu'.
Във Ватикана Мелания Тръмп посети и педиатричната болница 'Bambin Gesu'.

Оказва се, че във Ватикана правила за обличане при посещения на папата не са строго налагани, като много жени с по-висок социален статус през годините не са покривали косите си. Изглежда, че г-жа Тръмп се е съобразила с етикета заради католицизма, който тя изповядва.

Звезди в черно

Според ватиканския протокол при среща с папата жените носят дълги ръкави, официални черни дрехи и було, с което покриват косите си. На подобен тоалет бе заложила и дъщерята на Донлалд Тръмп, Иванка, която за разлика от първата дама обаче принадлежи към юдаизма.


Виж ощеНово в Cosmo