Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Вече и за порно плащаме с криптовалута

 

Оценка: (0/5)

Вече и за порно плащаме с криптовалута

Технологичният стартъп Vice Industry Token планира да възнаграждава зрителите на филмчета за възрастни.

Виж зодиите, които са като порно звезди в леглото - в галерията долу:

Най-перверзните знаци в зодиака

Новите бизнесмени планират по този начин да развият развлекателния си проект, пише The Times. Клиентите ще получават токени VIT, които може да се използват за получаване на намаления или абонамент в други сайтове с идентично съдържаниe.

Вече и за порно плащаме с криптовалута

Основателят и генерален директор на Vice Industry Token Inc. Стюарт Дънкан (Stuart Duncan) е уверен, че класическият модел за осребряване чрез привличане на спонсорирано съдържание е напълно изчерпан. „Вниманието на аудиторията - това е ценен е оскъден ресурс. Платформата ни обръща рекламния търговски модел, за да капитализира новия“, заяви той.

►►► Колко наистина плащат на порно звездите

Бизнесменът е разработил концепция под името „икономика на вниманието“: според неговия замисъл разпространителите на порно трябва активно да взаимодействат с потребителите и да възнаграждават интереса им, за да постигнат истинско внимание към продукта.

За да получат заплащане, клиентите трябва да изпълнят конкретни задачи, обявени от администратора на сайтовете, участващи в експеримента. Токените ще се разпространяват както сред юзърите, така и сред производителите на съдържанието и администрацията на порталите. Притежателите на VIT-токени ще могат да получат и 8-процентна отстъпка за използване на премиум съдържанието на сайтовете на партньорите.

►►► 4 двойки порно актьори и техните секс признания

Развлекателният блокчейн проект Vice Industry Token Inc. започва да продава токени на 15 февруари. В началото на проекта се предлагат на клиентите 2 милиарда от общо 4 милиарда единици. По целия свят вече са резервирани токени на обща сума над 5 милиона долара

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo