Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Вайола Дейвис: „Омръзна ми да играя третото момиче вляво“

 

Оценка: (0/5)

Вайола Дейвис: „Омръзна ми да играя третото момиче вляво“

Актрисата Вайола Дейвис заяви, че според нея рано или късно ще се окаже, че движението срещу жертвите на сексуално насилие #MeToo има своята цена, която ще трябва да бъде платена от всички, тъй като „нищо добро не идва безплатно“.

Виж как звездитe протестираха срещу сексуалното насилие на Златните глобуси:

Звездите уважиха черния дрескод на Златните глобуси

По време на интервюто си с организаторката на годишната среща „Жените в света“ Тина Браун, Вайола изрази щастието си от факта, че все повече и повече хора се осмеляват да споделят травматичните си преживявания, свързани със сексуалното посегателство, но и алармира, че всеки един от тях тепърва ще трябва да направи жертва.

Вайола Дейвис: „Омръзна ми да играя третото момиче вляво“

Макар Вайола да се оплаква, че не й дават достатъчно престижни роли, тя вече има две номинации за "Оскар" и една спечелена статуетка

„Нищо не може да бъде велико, освен ако не ти коства нещо. За мен всичко досега ми е струвало нещо. Мисля, че на много хора им се иска понякога да поемат по по-лесен път. Но дори и тогава трябва да платиш определена цена - такъв е животът. Едва тогава осъзнаваш, че наистина си направил необходимите жертви“, заяви чернокожата филмова звезда.

►►► Марк Уолбърг с огромно дарение за жертвите на сексуално насилие

Пред Браун тя засегна още темата за расовата дискриминация в Холивуд и не скри разочарованието си от сблъсъците си с нея. „Хората ми казват „Ти си черната Мерил Стрийп... обичаме те. Няма втора като теб. Добре, ако няма втора като мен и наистина смятате така, то плащайте ми каквото заслужавам“, изтъкна Дейвис и призна, че вече се чувства твърде уморена да се доказва. „Стигнах до момент, в който не искам да го правя повече. Не се боря да докажа стойността си. Аз съм родена с нея“, каза актрисата.

Тя разкри още, че е искрено разочарована от ролите, които й са се предлагали през последните 30 години: „Като артист искам да изградя най-комплексното възможно човешко същество. Това, което получавам обаче е третото момиче вляво“.

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo