Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Учител мастурбира в клас

 

Оценка: (0/5)

Учител мастурбира в клас

Учител по математика призна, че мастурбира в клас от десетина година, след като бил издаден от ученик в християнското училище, в което преподавал, съобщиха съдебни източници.


75-годишният учител бил задържан и може да бъде освободен евентуално срещу гаранция от 40 000 долара, каза говорителката на прокуратурата в окръг Кук. Той преподава от 26 години в Християнското училище в Шоумбърг, но кариерата му приключи в петък, когато бил изненадан от ученик, докато се отдавал на непривичната за училище "дейност". "Било е в час по алгебра, обвиненият поставил престилка на коленете си и седнал зад бюрото си", обяснява говорителката. "Учениците решавали задачи, а учителят свалил панталоните си и започнал да мастурбира", допълва тя. В този момент в клас е имало 13 ученика между 16 и 17 години. В писмените си признания учителят признава, че се отдава на мастурбация в клас вече повече от 10 години и най-вече в петък сутрин, уточнява източникът.


Виж ощеНово в Cosmo