Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Тайните на VIP стюардесите за VIP персоните

 

Оценка: (0/5)

Тайните на VIP стюардесите за VIP персоните

Обслужващите VIP персоните стюардеси разказаха за тайните в работата си.

Как се обличат стюардесите по света, виж в галерията със снимки ►

Обект на желание – как се обличат стюардесите по света

Екипажът на авиокомпанията Emirates заслужено е признат за най-стилния в света. Униформата в пясъчен цвят и яркочервените шапки са визитката на придружаващите ви красавици на борда.

►►►Висша мода при стюардесите? Да, и още как!

Както разказва сътрудничката на Emirates Джоана Колинз, за да получиш работата на стюардеса тук, трябва да преминеш пмного и изморителни часове на обучение.

Тайните на VIP стюардесите за VIP персоните

Стюардесите от Emirates са длъжни да разбират от изискани вина и твърд алкохол, а също и да са готови да сервират всякакви блюда не по график, а според желанието на пътника.

Що се касае до стила: „Emirates уважава еднообразието“, казва Колинз. „Ноктите трябва да са покрити или със светлорозов лак, или с френски маникюр. Или изобщо да са без лак. Различните варианти на лак са показани в раздела за външния вид“, разкрива детайли от ежедневието си тя.

Тайните на VIP стюардесите за VIP персоните

Стюардесите използват червила само на една-единствена марка и залагат на водоустойчива очна линия.

Освен това има правила и за прическата. Авиокомпанията одобрява деловия стил, не е задължително служителките да са на обувки с токчета по време на полета, затова те ги свалят в момента, в който се качат на борда.

Останалите „закони“ за външния вид се спазват стриктно от всеки член на екипажа.

„Преди полет си правим брифинг, на който проучваме списъка с пътниците, особено VIP персоните, за да сме наясно с кого ще си имаме работа по време на полета. Информацията за тези хора е достъпна за всеки член на екипажа“, разказва Колинз, добавяйки, че по време на полета стюардесите си правят записки за предпочитанията на пътниците. Тези данни се използват в бъдеще, за да се подобри обслужването.

 


Виж ощеНово в Cosmo