Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

„Сезонно намаление“ на секс услугите преди олимпиадата в Рио

 

Оценка: (0/5)

„Сезонно намаление“ на секс услугите преди олимпиадата в Рио
 © iStock

Проститутките в Рио де Жанейро предлагат „сезонно намаление“ за сексуалните услуги по време на олимпиадата с надеждата сривът на приходите на най-древната професия от световното по футбол преди две години да не се повтори.

Секс труженичките от квартала на червените фенери „Вила Мимоза“ твърдят, че въпреки големите очаквания по време на световното, техните бизнес очаквания не се изпълнили, съобщи в. „Дейли мейл“.

►►► Виж тук 5 истински истории за секс с проститутки!

Сега, само месец преди олимпиадата, проститутките вече са приготвили диплянка на английски език, с която атлетите, които ще участват на игрите, биват канени да посетят района на червените фенери , който се намира близо до централната част на Рио.

Цените за секс услуги определено са като за „сезонно намаление“. От рекламните материали за компания на секс жриците става ясно, че половин час сек ще излезе на мераклиите 40 реала (11 евро), което е с 48% по-евтино от нормалната цена, която е 75 реала. „Вила мимоза“ е най-старата и голяма зона за проститутки в Рио, в която около 3000 жени предлагат своите услуги в над 70 заведения и нощни клубове, разположени около оживен търговски център.

Секс трикове за горещ секс

Но приходите на представителките на най-древната професия напоследък са спаднали сериозно поради лошото икономическо положение на Бразилия, която преживява най-дълбоката от столетие рецесия. Поради това цените за секс услуги вече са „олимпийски“- час удоволствие струва 60 реала (17 евро), докато предишната цена беше 90 реала. Ако някой иска да се включи в „тройна комбинация“, ще трябва да плати по 40 реала (11 евро) на всяко от момичетата за половин час или 80 реала (22 евро) за час.


Виж ощеНово в Cosmo