Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Публичен дом със секс кукли предизвика раздори в Париж

 

Оценка: (0/5)

Публичен дом със секс кукли предизвика раздори в Париж

Оскъдно облечени или чисто голи, изтегнати съблазнително на легло или стол, пластмасови кукли с човешки ръст се предлагат почасово в най-противоречивия „бардак” в Париж и предизвикаха обвинения, че може да насърчават изнасилвания. 

От февруари насам четири силиконови фигури могат да бъдат наемани за по 89 евро на час в дискретен апартамент в южната част на френската столица, далече от историческия квартал на червените фенери около площад Пигал в северната част на Париж. 

►►► 8 извратени факта за секс куклите

След жалби от феминистки групи и местни съветници от компартията, парижкият общински съвет трябва да реши тази седмица дали да затвори това нововъведение от 21 в. в практиката на най-древната професия. 

Публичен дом със секс кукли предизвика раздори в Париж

Четири силиконови фигури могат да бъдат наемани за по 89 евро на час в дискретен апартамент

Пластмасовите фигури „представят унизителен образ на жените и шумовете, които издават, звучат като при изнасилване”, каза лидерът на групата на комунистите Никола Боне-Улалдж. Силиконовите проститутки са причина за постоянно главоболие у местната власт, но полицията разследва собственика на апартамента-публичен дом и не немери доказателства за нарушаване на закона, а съседите също не са се оплаквали, писа в. „Паризиен”. 

Виж в галерията долу: секс кукли за всеки фетиш:

10 секс кукли за всеки фетиш

Лорейн Кестио – юристка и говорителка на феминистката група Nid, каза, че няма законова база за затваряне на обекта в тристайния апартамент, но посочи, че той поставя морални въпроси. „Можем ли да позволим във Франция бизнес, основан на идеята за насърчаване на изнасилването?”, попита риторично Кестио. 

Други парижки политици обаче са на мнение, че този публичен дом има право на съществуване. Водещият политик центрист Ерик Азиер каза, че „желанието да бъде затворен бизнес, който осигурява секс играчки и е свързан с личната свобода и избор на възрастни хора, не е законно”. 

През 2016 Франция промени закона за проституцията след години на парламентарни дебати и всеки, заловен да използва услугите на секс труженик, може да бъде глобен с 1 500 евро при първо нарушение.

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo