Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Обикновена американка стана етиопска принцеса

 

Оценка: (0/5)

Обикновена американка стана етиопска принцеса

33-годишната Ариана Остин се влюбва в потомъка на последния император на Етиопия Хайле Селасие I – 35-годишния Джоел Маконън, след като той й прави комплимент, че прилича на джин

Най-горещите тенденци в сватбените прически

Правнукът на монарха, който е адвокат, се запознава с бъдещата си жена в нощния клуб Pearl във Вашингтон. Срещата между бъдещите съпрузи се случва преди 12 години, при това Ариана разбира какъв е произходът на мъжа, когото е харесала, след като отношенията им стават сериозни.

Обикновена американка стана етиопска принцеса

Всичко започва от една плоска свалка: „Приличате на герой от реклама на „Bombay Sapphire“ (което е марка джин) – й казва той. И ако обикновено нощните приказки свършват с настъпването на 12-ия час, когато каляската се превърне в тиква, или когато алкохолът си каже своето, то на младата американка и императорския наследник историята продължава.

►►►Жените в Етиопия се славят с различна красота. Каква е тя?

В крайна сметка, през миналата есен обикновеното момичета Ариана става член на етиопското императорско семейство – Остин и Маконън вдигат сватба в етиопска православна църква с 13 свещеници на 9 септември 2017 година.

Обикновена американка стана етиопска принцеса

Пред журналистите Джоел разказва, че е роден в Рим, а родителите му – принц Дейвид Маконън и принцеса Ейди Имру Маконън, са принудени да живеят в изгнание след преврата в родината му.

Обикновена американка стана етиопска принцеса

Роднинската връзка на Маконън с Хайле Селасие I, 225-ият и последен от рода на Края на Кралете на Етиопия, управлявал източноафриканската страна 40 години до свалянето си от власт през 1974 г. е чрез втория син на императора – принц Маконън. А корените на царското семейство могат да се проследят назад във времето, чак до библейския цар Соломон и Савската царица.


Виж ощеНово в Cosmo