Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Нудисти уплашиха пощальонка до смърт

 

Оценка: (0/5)

Нудисти уплашиха пощальонка до смърт

Обитателите на нудисткия курорт Eden RV Resort в американския щат Флорида се оплакаха от пощальонка, която отказвала да им носи писмата, съобщи KGUN9.

Заради отказа нудистите не са получавали писма няколко месеца и се опасяват, че може да са пропуснали важна кореспонденция. „За пощальона има девиз, в който няма и дума, че не трябва да се ходи в нудистките курорти. Аз плащам за услугата и разчитам да я получа“, каза обитателка на курорта.

Нудисти уплашиха пощальонка до смърт

►►► Нудисти от Белгия скандализира интернет с голия си Instagram профил

Нудистите се оплакаха в местното пощенско отделение, но не постигнаха нищо. Там им отговорили, че пощальонът има право да не доставя писма в места, които предизвикват у него дискомфорт.

Виж как изглежда "голата" йога в галерията долу:

15 примера за „гола“ йога от Instagram

Неофициалният девиз на американската поща се смята фразата „Нито сняг, нито дъжд, нито жега, нито нощна мъгла пречи на пощальоните бързо да преодолеят маршрута“. Тези думи красят главната сграда на пощенската служба в Ню Йорк.

През 2016 г. пощенската служба на щата Пенсилвания отказа да доставя кореспонденция на жителите от един от столичните квартали. Решението бе взето заради куче, което нападало пощальоните.

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo